Pareri Steakreaktor 2.0 Klarstein grill electric cu radiatii infrarosii. Ghid recomandari, preturi.

O mica parere despre grill-ul cu infrarosu Steakreaktor 2.0 Klarstein, o "masina" de gatit moderna care beneficiaza de opinii si comentarii pozitive pe forumurile culinare, si care poate fi achizitionat la pretul de 3429 lei.

Conform manualului de utilizare grill-ul cu infrarosii Steakreaktor 2.0 oferă o temperatura maximă de 850 ° C, o adevarata "revolutie" in prepararea fripturilor.

Elementele de încălzire ceramice - special concepute de către producătorul Klarstein - prajesc carnea intens. 

Temperatura ridicată a grillului Klarstein Steakreaktor 2.0 aduce secretul restaurantelor din New York in bucataria vioastra.
Pareri grill cu infrarosii Steakreaktor 2.0 Klarstein

Prin intermediul acestei metode de gatit, se creează in doar câteva minute, crusta aromată, caramelizata, în timp ce interiorul fripturii rămâne suculent. 

Aromele eliberate în timp ce gătiti, sunt o adevarata experienta pentru gurmanzi.

Acest grill este singurul aparat casnic de acest gen, pe care il puteti utiliza în confortul din interiorul casei, fiind ajutat si de constructia sa cu racire activa , putand fi conectat fara probleme la o sursa de alimentare din interiorul locuintei. 

Atunci cand preparati carne, sosul care se scurge de pe carne se scurge intr-un vas special amenajat. Sosul  se poate poate amesteca cu unt, ierburi si condimente, pentru a creea un companion deosebit felului principal de mancare. . 

Steakreaktor grill 2.0 este un grătar electric cu o gamă largă de aplicatii culinare. Fripturi la grătar preparate perfect, fripturi de carne delicioase, peste, legume si chiar deserturi. 

Grătarul face o crusta perfecta pentru budinci, iar crusta de pe sunca este excelentă, astfel va puteti bucura de diferite arome intense.

Operare simplă si curătare (datorită atasamentelor detasabile pentru grill ), împreună cu versatilitatea gratarului electric 2.0 Steakreaktor, va garanteaza rezultate excelente si invita gurmanzi la repetarea experientelor unice.

Caracteristici tehnice gril Steakreaktor 2.0 Klarstein potrivit manualului de folosire:
  • Afisaj cu LED-uri cu afisarea timpului si a temperaturii
  • Racirea activa , optimizata
  • Oprire automatali>
  • curatare usoara datorita dispozitivelor detasabile pentru grill
  • Made in Germany
  • Putere: 1500W
  • Domeniul de temperatura (pistol cu aer cald): 400 ° C - 800 ° C
  • Alimentare: 220-240 V, 50-60 Hz
  • Dimensiuni: cca 25 x 35,5 x 40,5 cm (WxHxD)
MAI POTI CITI