Contul meu ORANGE MONEY pareri plati cu Card VISA si contactless rapid ca din contul bancar.

Despre Orange Money clientii au o parere buna si in opiniile lor exprimate pe forumuri, apreciaza faptul ca  Orange Money reprezinta o alternativă digitală a serviciilor bancare clasice, simplă și cu o interfață intuitivă.

Prin Orange Moneey clienții Orange pot efectua rapid de pe telefon orice operațiune tipică unui cont bancar:

a) plata facturilor de utilități

b) transferul de bani instantaneu prin intermediul numărului de telefon sau către/din orice IBAN din România

c) reîncărcarea cartelelor Orange

d) alimentarea contului Orange Money prin intermediul unui alt card bancar salvat în aplicație.
pareri forum orange money card visa

Acum, Orange Money anunță introducerea cardurilor de debit Visa contactless, fizice și virtuale, plata cu telefonul prin tehnologia NFC și plata cu ceasul inteligent Fitbit sau Garmin compatibil NFC prin înrolarea cardului în aplicațiile Orange Pay, Fitbit Pay sau Garmin Pay.

Clienții Orange pot să deschidă contul Orange Money și să solicite cardul de debit VISA direct din aplicația Orange Money sau dintr-unul din cele peste 630 de magazine Orange din țară.

Clienții Orange Money pot alege între cardul de debit Visa Clasic sau cardul de debit Visa Platinum, ambele putând fi folosite atât național, cât și internațional.

Cardul de debit Visa Classic este primul astfel de card cu design vertical din România.

Clienții care solicită în lunile următoare un card de debit Orange Money vor avea inscripționat pe acesta statutul de „Founder Member”, care oferă acces la beneficii precum 10% cash back la plata facturilor Orange sau reîncărcarea cartelelor PrePay Orange.

De asemenea, clienții carevor deveni Founder Member vor avea reducere de 20% pentru smartwatch-urile cu funcție NFC, modelele Fitbit Ionic sau Versa, precum și pentru Garmin Vivoactive3 Music.
Prin intermediul aplicației mobile Orange Money, clienții pot:
  • să vizualizeze datele cardului virtual iar cumpărăturile pe Internet pot fi astfel realizate fără a mai utiliza datele de pe cardul fizic
  • să administreze instantaneu limitele cardului pentru utilizarea acestuia pentru plăți la magazine, pe internet sau pentru retrageri de numerar la ATM
  • să reseteze PIN-ul cardului din aplicație
  • să blocheze și să deblocheze cardul instantaneu, din aplicație

În plus, clienții care optează pentru Cardul de Debit Orange Money Visa Platinum au acces gratuit la:
  1. asigurare medicală sau pentru pierderea bagajelor pentru calătoriile în străinătate, inclusiv pentru membrii familiei dacă aceștia călătoresc împreună
  2. acces gratuit și nelimitat pentru client și un invitat în lounge-ul Business din aeroporturile București, Cluj și Timișoara
  3. servicii concierge 24/7 pentru recomandări și rezervări de turism, evenimente sau hobby-uri

Clienții Orange Money pot opta pentru cardul de debit Visa Classic, fără comision lunar, sau pentru cardul Visa Platinum, pentru un comision de 40 de lei pe lună.
MAI POTI CITI