Pareri Restaurant BARACCA din Cluj-Napoca primul restaurant selectat în Jeunes Restaurateurs.

Incepand din luna ianuarie 2019, restaurantul Baracca din Cluj-Napoca face parte din prestigioasa organizatie internationala JRE (Jeunes Restaurateurs), devenind astfel primul restaurant din România selectat.


Restaurantul BARACCA din Cluj-Napoca, parerea comentariilor de pe site-urile de recenzii, de pe grupurile si forumurile monitorizate.

1. Pareri Pozitive - 2,80
2. Pareri Negative- 0,70
3. Impresii neutre - 1,50

Impresii Restaurant BARACCA din Cluj-Napoca
  • Servicii - 8.5
  • Curatenie - 8,5
  • Confort - 8,2
  • Facilitati - 8,5
  • Personal - 8,5
  • Raport calitate / pret - 8,5
  • Securitate - 8.2
pareri meniu restaurant baracca cluj napoca

Prezența restaurantului Baracca în lista celor 350 de restaurante din cele 16 țări îl pune pe harta internațională, deschizând astfel perspective de creștere pentru întreaga comunitate din industria ospitalității din România.

In 2019 cel mai bun restaurant din România a fost desemnat Baracca din Cluj, la prima editie a Romanian Hospitality Awards

Restaurantul Baracca este situat în centrul orasului Cluj-Napoca, pe strada Napoca, numarul 8A, în apropierea tuturor obiectivelor istorice importante.

Restaurantul Baracca functioneaza dupa urmatorul program: Luni-Duminica — 12.00-23.00

Bucataria este închisa zilnic între orele 16.30-18.00. În acest interval se servesc doar bauturi si deserturi.

Meniul restaurantului Baracca se schimba o data la 6 luni asta chiar daca lumea nu este înca obisnuita la noi cu ideea de a schimba periodic meniul, dar e firesc sa faci asta. Sunt sezoane diferite, în plus nu poti mânca la nesfârsit acelasi fel de mâncare.


impresii restaurant baracca cluj meniu rafinat la preturi acceptabile

Cei mai multi clienti ai restaurantului Barraca sunt straini veniti cu afaceri în oras. Românilor le este înca greu sa accepte ca un preparat complex este conceput pâna la cele mai mici detalii: garnitura, sos si chiar elemente decorative.

Baracca îsi merita renumele castigat cu vârf si îndesat. În fiecare preparat din meniul Baracca se simte dedicarea bucatarilor pentru mâncare.

Atât priceperea, cât si dragostea bucatarilor pentru mâncarea pe care o pregatesc, dar si implicarea celor care detin si administreaza locul.

Restaurantul Baracca NU E SCUMP. E un loc minunat pentru pranz, un loc exceptional pentru cina si mese in familie.
MAI POTI CITI