Pareri Credit Bank LEUMI Romania pentru Masina cu Comision de rambursare anticipata ZERO.

Sa vedem care este parere clientilor despre oferta Bank LEUMI Romania in legatura cu creditul pentru achizitie autovehicule, un credit bancar care este apreciat mai ales pentru optiunea de ramburasare anticipata cu comision ZERO.


Pentru a lua un credit pentru masina de la Bank Leumi trebuie sa aveti varsta minimă de 18 ani, vârsta maximă la sfârşitul perioadei de creditare - 70 de ani.

Banka Leumi accepta venituri din: salarii, activități independente, drepturi de autor, dividende, chirii, venituri obținute de către marinari, rente viagere, contracte de management, mandat, consultanță, administrator, asistență, convenții civile de prestări servicii etc.

pareri forumuri bank leumi romania credit pentru cumparare masini

Principalele beneficii pentru care va recomandam un credit pentru achizitie autovehicule de la Bank Leumi sunt: aprobare rapida, finantarea autovehiculelor noi sau second-hand si alerte SMS gratuite de amintire a datei si sumei de plata.

Parerea clientilor despre oferta Bank LEUMI Romania Credit pentru Masina cu Comision de rambursare anticipata ZERO extrasa din media comentariilor de pe forumuri:

1. Opinii Pozitive: 2,8

2. Opinii Negative: 1,4

3. Opinii Neutre: 0,8

Creditul pentru achizitionarea unui autovehicul sau refinantarea unui credit contractat pentru acelasi scop se acorda pentru o perioada de maxim 5 ani.

Valoare maxima a creditului auto este 80% din valoarea autovehiculului cu TVA, maxim 200.000 lei

Informatii documente necesare credit Bank Leumi pentru achizitie de masini:
  • Documente venit
  • Act de identitate
  • Cerere credit si acord consultare date
  • Contract de vanzare-cumparare autovehicul
  • Documente doveditoare angajamente de plata (daca e cazul)
Bank Leumi Romania are o retea de 15 de unitati, raspandite in 12 de orase.

Credit Grupul Leumi, lider financiar in Israel (cu o cota de piata de aproximativ 30%), opereaza prin intermediul a 274 de sucursale in Israel si a 52 de sucursale si birouri situate in 15 tari din intreaga lume. Bank Leumi a fost deschisa in Romania in anul 2006.
MAI POTI CITI