DISCURS de 8 MARTIE. TEXTE si POSTARI de 8 martie Ziua Femeii.

Femeile nu numai ca sunt cele care dau nastere vietii ci au capacitatea de a intelege lumea cu alti ochi si de a simti lucrurile cu un suflet mai creator, mai tandru si cu mai multa rabdare” a spus in discursul de 8 Martie Papa Francisc.

Si acum dupa cuvintele pline de invataminte din discursul de 8 Martie a Suveranului Pontif sa facem cunostinta cu cateva texte de 8 martie, postari de Ziua femeii pentru mame, sotii iubite, prietene etc pentru a sarbatori poezia emotionanta a acestei zile.

Text de 8 martie frumoase

a) Tu, mămico dragă, ne îndrumi paşii şi ne sprijini să mergem pe drumul drept. Noi îţi multumim şi te iubim. La mulți ani!
postari discurs 8 martie ziua mamei ca versurile unei poezii

b) Unei singure fiinţe din viaţa mea îi datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat naştere, m-a crescut şi m-a învăţat să iubesc. Nu exista cuvinte care să o descrie! Te iubesc, mama! La mulţi ani!

c) Fie ca ziua de 8 Martie sa-ti aduca toata lumea la picioare, zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant. La multi ani!

d) Floare a primaverii. Azi uita cine esti si trezeste-te la viata o data cu natura. Fii un fluture zglobiu si aseaza-te pe prima floare a puritatii. Ziua sa-ti fie mai senina ca infinitul. La multi ani, floare a primaverii.

e) Dacă vezi că soarele-ți râde prin păr, dacă simți miros de ghiocei, dacă auzi ciripit de pasarele, atunci înseamnă că trăiești o noua primăvară…

Postari frumoase de 8 martie

1) Îţi mulțumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La mulţi ani, mami!

2) Mama - cel dintai cuvânt, cel mai dulce zâmbet, cel mai sincer suflet, cel din urmă vis. Cea mai dulce voce, cea mai grea durere, cea mai mândră floare, cea mai scumpă carte.

3) Draga mama, De ziua mamicilor eu iti urez multa sanatate si sa te bucuri de toti cei ce te inconjoara!

4) Îţi doresc o foarte fericită Zi a Femeii! Prietenia şi sfaturile tale au schimbat multe vieţi, inclusiv a mea. Să fii iubită!

5) Precum sunt florile gingașe, soarele luminos, apele limpezi și izvoarele cristaline, așa să fii tu, mămică dragă, bună, înțeleaptă și frumoasă! La Multi Ani!

6) Sunt cel mai fericit bărbat, am trecut împreună prin bune și rele, nu trebuie să-ți dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru că toată lumea știe că tu ești minunea vieții mele.

7) Îti urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare raza de soare și de fiecare pata de verdeață și… de dragostea mea necondiționată.
MAI POTI CITI