NEUROMAX pareri supliment buna functionare a creierului. Neuroprotector unic la un pret bun.

Sa ne facem o parere despre Neuromax, supliment natural Cosmo Pharm un complex unic neuroprotector care in opinia specialistilor are in compozitie cele mai eficiente plante cu actiune sinergica pentru sustinerea sistemului nervos:

i) Citicolina,
ii)L-Carnitina,
iii)Taurina,
iv)Bacopa monnieri,
v) Ginkgo Biloba,
vi) Fosfatidil serina,
vii) Fosfatidil colina,
viii) L-Glutamina,
ix) Acidul alfa lipoic.

NEUROMAX este un supliment recomandat de Societatea de Neurologie si Psihiatrie a Copilului si Adolescentului din Romania.
Neuromax pareri pozitive forumuri memorie sanatoasa

Citind prospectul observam ca principalele indicatii ale Nueomax Cosmo Pharm sunt

a) tratarea deficitului cognitiv si pierderilor de memorie, deficitului de atentie si concentrare, Boli neurodegenerative- retard usor si mediu, dificultati de vorbire, epilepsie, Alzheimer, Parkinson, Tourette, traumatisme cranio-cerebrale, recuperare post-AVC, depresie, anxietate, dementa, oboseala, epuizare psihica si fizica.

b) tratarea durerilor de cap, ametelilor (vertij), tulburarlori de auz, tiuit si pocnete in urechi (tinitus), tulburarilor de vedere, de echilibru sau de circulatie („maini si picioare reci”).

Neuromax combate starile de stres, anxioase si depresive,  sustine echilibrul emotional, combate stresul, anxietatea si depresia, fara reactii adverse si nu in ultimul rand  reduce migrenele, oboseala si insomniile.

Bacopa monnieri are actiune antianxiolitica si antidepresiva, prin reglarea nivelelor dezechilibrate ale aminelor biogene, creste capacitatea de invatare si memorare, stimuleaza inteligenta si accelereaza procesarea informatiilor vizuale.

Acidul alfalipoic este un antioxidant endogen cu rol neuroprotector, ce actioneaza la nivel central si periferic, intra si extracelular, trecand bariera encefalica.

L- Glutamina, deseori supranumita si „carburantul creierului”, este cel mai abundent aminoacid din organism, prezent in fiecare celula a organismului uman, dar cu cele mai mari cantitati regasite in fluidul cerebro-spinal, sange si muschi.

Fosfatidil colina este o componenta majora a materiei cenusii, importanta pentru structura normala si regenerarea celulei nervoase (neurogeneza).

Precursor al colinei, care participa la sinteza acetilcolinei (neurotransmitator), fosfatidil colina este substanta esentiala in transmiterea nervoasa si functionarea sistemului nervos central si vegetativ.

NEUROMAX Cosmo Pharm se administreaza astfel: 1 capsula pe zi, la masa, cu un pahar de apa.

A NU se administra gravidelor sau celor care alapteaza, precum si persoanelor alergice la soia sau la oricare dintre celelalte ingrediente ale produsului.

Parerea noastra este ca NEUROMAX este un bun tonic natural al sistemelor nervos si vascular.

Prin actiunea extractelor din compozitie Neuromax contribuie la imbunatatirea functiilor cerebrale: memorie, atentie, concentrare, coordonarea miscarilor si echilibru emotional iar pretul este unul bun.

O cutie de Neuromax Cosmo Phram 30 capsule avea pretul de 57 de lei, un pret acceptabil raportandu-ne la efectele benefice ale produsului.
MAI POTI CITI