CONCURS 2019 Servetelul Carolino te trimite in turneul Casa Zurli. Castiga bilete sau 12 cosuri cu produse Carolino.

Concursul „Servetelul Carolino te trimite in turneul „Casa Zurli” se desfasoara conform regulamentului in perioada 9.03.2019 – 19.04.2019.

Pe data de 19.04.2019 se vor extrage, dintre persoanele ce nu au castigat alte premii pe perioada campaniei 12 castigatori pentru premiile de tip „ Cosuri de produse” si alti 12 castigatori pentru premiile de tip „Board Game Hai la Masa!”

Numele castigatorilor concursului Servetelul Carolino te trimite in turneul Casa Zurli validati vor fi publicate pe site-ul tombolei www.casacarolistilor.ro/campanii/carolino/casa-zurli  imediat dupa fiecare validare.

In vederea participarii la concursul „Servetelul Carolino te trimite in turneul „Casa Zurli”, participantii trebuie sa parcurga urmatorii pasi obligatorii:
castigatori concurs servetelul carolino bilete concerte casa zurli

a) sa acceseze linkul casacarolistilor.ro/campanii/caroli/casa-zurli

b) sa fie logat intr-un cont activ pe platforma casacarolistilor.ro

c) Participantii, fiind logati in propriul cont activ de pe platforma www.casacarolistilor.ro , trebuie sa o incarce in pagina de campanie casacarolistilor.ro/campanii/caroli/casa-zurli o fotografie care sa reprezinte o gustare creata folosind mini-cremwurstii Carolino.

Participantii pot crea gustarea in orice forma doresc, insa trebuie sa includa in fotografie si o caserola de mini-cremwuwursti Carolino

d) Sa selecteze dintr-o lista, disponibila pe pagina de campanie,  (detaliata si in anexa 1 din Regulament) evenimentul “Casa Zurli”, organizat de catre “Compania de Evenimente Zurli”, avand Cod Fiscal nr. 25472246, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/5236/2009 la care doresc sa participe, in vederea intrarii in tragerea la sorti pentru castigarea biletelor de acces

e) Sa fie de acord cu prezentul regulament prin bifa câmpului “Sunt de acord Regulamentul campaniei”

f) Sa apese butonul “Participa la concurs”, disponibil la sfâr?itul formularului de participare

Dupa parcurgerea tuturor etapelor de mai sus, participantul va primi un mesaj de confirmare a participarii lor la campania promotionala Servetelul Carolino.

Participantii care parcurg pasii mentionati in aceasta sectiune in tragerea la sorti pentru unul din cele 8 premii constand in 4 bilete fiecare pentru spectacolul  Gasca Zurli “Casa Zurli” pentru care si-au exprimat optiunea sa participe.

Pentru fiecare eveniment va fi alocat un numar de 8 premii constand in cate 4 bilete fiecare.
MAI POTI CITI