Lista BANCI cele mai mici Comisioane la cont curent cu CARD si online banking.

Analizand comisioanele practicate de principalele banci romanesti la contul curent cu card atasat si online banking ne-am facut pararea obiectiva ca exista cu adevarat diferente apreciabile intre valoarea minima a comisoanelor si cea maxima.

Alior Bank are cel mai mic pret al comisoanelor la conctul curent cu card atasat iar banca BRD cel mai mare.

In top 3 al celor mai ieftine banci cu astfel de comisioane se afla, in ordine crescatoare: banca Alior Bank, cu 13 lei, CEC Bank, cu 18,5 lei si Patria Bank, cu 26,5 lei.

lista banci romania cele mai mici comisioane cont curent card si online banking

CEC Bank a devenit cea mai ieftina banca dintre institutiile mari de credit, dupa ce la inceputul lunii aprilie 2018 dupa ce a decis sa elimine comisioanele de retragere a banilor de pe card la orice bancomat din Romania si din Uniunea Europeana, precum si comisioanele practicate pentru verificarea sumelor existente in contul de card (interogarea soldului).

CEC Bank este astfel cea mai ieftina banca din Romania pentru utilizarea unui card de debit.

Costul unui card de debit CEC Bank este de 8 lei, de patru ori mai mic decat un card ING (31 lei) sau Banca Transilvania (33,5 lei), de peste 6 ori mai scazut decat un card BCR si de 10 ori mai redus fata de un card BRD sau Raiffeisen, conform unei analize comparative a unui numar de 11 comisioane standard pentru cardurile de debit emise de toate cele 21 de banci din Romania care au in oferta astfel de carduri. (vezi aici detalii)

In top 3 al celor mai scumpe banci se afla banca BRD, cu 69,7 lei, Banca Unicredit, cu 63,3 lei si banca Idea Bank, cu 60,5 lei.

Este vorba, asadar, de costuri cu pana la de cinci ori mai ridicate decat ale celor mai ieftine banci.

In concluzie, comisioanele BRD (69,7 lei) sunt de aproape sapte ori mai mari decat ale CEC Bank (18,5 lei). O diferenta am putea spune uriasa!
MAI POTI CITI