Impresii RESTAURANTUL MAIZE al CHEF-ului ALEX PETRICEAN aka D'ARTAGNAN cel mai bun restaurant in 2018

Cunoscatorii stiu. Specialistii in domeniu intocmesc anual un ghid al celor mai bune restaurante din lume. Care sa fie CEL MAI BUN RESTAURANT ROMANESC in 2018?

Castigator o mai veche cunostinta a celor iubitori de mancare si emisiuni  despre mancare nimeni altul cel alintat drept D'ARTAGNAN adica  CHEF ALEX PETRICEAN.

La inceputul lunii noiembrie anului 2017, ALEX PETRICEAN impreuna cu sase colegi bucatari au deschis un RESTAURANT CONCEPT "MAIZE" adica FARM TO TABLE.

Produse romanesti ca pe vremea bunicii de la ferma direct la masa ta in farfuria ta. Locul ales de CHEF PETRICEAN  deosebit.

Un loc in PIATA DOROBANTILOR pe  STRADA. PARIS . NR 61. Locul unde traiesc elitele, bogatasii  ambasadorii, academicienii si tot felul de personalitati.

Pareri meniu RESTAURANT MAIZE Bucuresti

Pe strada PARIS sunt numai case cu arhitectura ce-ti ramane pe retina. In asa fel incat minute bune te intrebi daca esti sigur in Romania sau ai nimerit in strainatate intr-un loc al resedintelor bogatasilor.

O casa veche cu doua etaje. Este locul ales de CHEF PETRICEAN pentru restaurantul sau numit MAIZE.

Mansarda a fost amenajata  in asa fel incat sa atraga . Un restaurant situat la mansarda .. Cu plite si gratare plasate central in jurul carora robotesc sase buvatari alesi parca de pe un podium de moda.

Tineri, frumusei si talentati ei isi arata maiestria in pregatirea bucatelor si deopotriva  mainile tatuate.

Exista si o mica terasa care face deliciul verilor bucurestene  acolo unde caldura se simte altfel ca in tara.

Si ce diversittae la bauturi racoritoare de la limonade cu miere  fructe de padure toate venite parca din timpurile in care eram la bunica si ne potoleam setea cu un sirop  cu apap de la fantana.

BUCATARIA ROMANEASCA readusa in memoria publicului cu produse din gradina mancarurile acelela ale copilariei dupa care toti tanjim.

Si in plus combinatii ciudaet dintre produse  au ca rezultat  mancaruri de nu te opresti din mirare. Te intrebi cat te costa o masa in doi la restaurantul MAIZE?

E nu e tocmai ieftin dar ganditi-va la produsele proaspete la combinatiile  ce  au dreptr rezultat minunatii de bucate.

O masa in doi te costa intre 400 si 500 de lei bine este pretul pentru  produsele proaspete pentru elelganta  lor pentru stilul abordat pentru personalul amabil .

La restaurantul MAIZE nimic nu este lasat la voia intamplarii. Fiecare detaliu a fost lucrat in detaliu astfel incat sa iti aduca voie buna.

CHEF PETRICEAN are experineta nu numai in  pregatirea unor bucate de exceptie dar si in  calitatea serviciilor.

La "MAIZE" astepata-te sa vina la masa voastra bucatarul care iti va explica in detaliul cum a fost pregatita mancarea care sta in fata voastra.

Cine stie poate ca dragalalsenia partenerei care va insoteste la restaurant il va detremina pe  tinerelul bucatar ce va vorbeste sa dezvaluie macat un pont ce va va folsi ulterior cand veti gati.

MENIURILE de la "MAIZE" sunt cu adevarat originale. Un pui va fi adus pe un pat de paie un apertiv pe o turtita si desrturile ce sa mai trebuie sa le descoperiti.
RESTAURANTUL MAIZE Impresia parerilor clientilor

Daca va tine portofelul si va aduceti aici rude din tara sau  din strainatate sa fiti sigur ca nu dati gres daca i-ati adus sa manance la restaurantul MAIZE.

In fond putini isi permit sa mamance  macar o datat aici  doar  este cel mai bun restaurant romanesc din Romania in 2018.

PROGRAM RESTAURANT MAIZE
STR. PARIS. NR. 61. etajul 3. PIATA DOROBANTILOR.
LUNI- 17-24
MARTI -SAMBATA- 12-16 si 17-24 de la 16 la 17 bucatarii au  pauza de team building
DUMINICA- 12- 16- perfect pentru un BRUNCH in rest si bucatarii merita  sa se relaxeze.

Un restaurant ca MAIZE din capitala merita  respectul si admiratia noastra. Felicitari CHEF-ului ALEX PETRICEAN si restaurantului pe care il conduce.

MAIZE e restaurantul unde mergi cu bucurie si te intorci cu dorinta de a reveni. INCERCATI!
MAI POTI CITI