CONCURS Heineken UCL Traditional Trade Retail & Horeca 04 Februarie 2019 - 31 Mai 2019. Regulament.

Conform regulamentului, concursul „Heineken® UCL Traditional Trade Retail&Horeca” se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, pana in data de 31 mai 2019.

Avand in vedere posibilitatea modificarii duratei Campaniei participantii sunt rugati sa consulte materialele de informare aferente campaniei, inclusiv online pe site-ul concursului www.heineken.com/ro/castiga

Pentru a intra in posesia premiilor, castigatorii nu vor efectua nicio alta plata suplimentara, indiferent de titlul acesteia si nu vor suporta alte costuri suplimentare asociate primirii premiilor.

In aceasta tombola cu premii Heineken, un participant se poate inscrie de maxim 10 ori pe zi astfel incat acesta poate castiga in mod limitat maxim 3 (trei) premii, cate 1(unu) din fiecare categorie.

regulament concurs Heineken UCL Traditional Trade Retail

Premiile concursului Heineken UCL Traditional Trade Retail&Horeca sunt:
  • Minge fotbal UCL x 1190  
  • Consola Playstation Sony 4 Pro+2 fotolii tip puf x 85
  • Troller Cabin Size x 160

Premiile zilnice constand in 1190 mingi fotbal; 85 console Playstation Sony 4 Pro+2 fotolii puf; 160 de Trollere cabin size, vor fi acordate in functie de momentele norocoase.

Pentru a putea participa in concursul cu premii  Heineken UCL Traditional, consumatorii participanti trebuie sa:

(i) aiba drept de participare

(ii) cumpere cel putin 1 (un) Produs Participant, oricare dintre cele mentionate in art. 5;

(iii) sa inscrie bonul primit dupa casa de marcat in momentul in care a achizitionat produsul participant in Campanie utilizand modalitatea prezentata mai jos:

Consumatorul trebuie sa acceseze site-ul www.heineken.com/ro/castiga, sa aleaga canalul de achizitie: bar sau restaurant, ulterior sa apese butonul inscrie bon si sa completeze datele solicitate.

In vederea indeplinirii obligatiilor legale care ii revin, Operatorul va publica numele si prenumele participantilor castigatori ai Campaniei pe www.heineken.com/ro/castiga
MAI POTI CITI