CONCURS ENEL 2019 Castiga o Centrala ARISTON ALTEAS ONE WI-FI integrat. Regulament promotie.

Conform regulamentului Campania promotionala ENEL, "Cu Enel ai o primire calduroasa acasa!” la care puteti castiga o centrala inteligenta Ariston se desfasoara în perioada 18 martie – 18 aprilie 2019.

Pentru a participa la aceast concurs cu premii ENEL, persoanele trebuie să încheie cu una din companiile organizatoare, pe piața concurențială, un contract Enel Gaz + Electricitate („Contract de furnizare a energiei electrice Enel Fix Anual” și un „Contract de furnizare a gazelor naturale Enel Gaz”), pentru consum de tip casnic, în perioada de desfășurare a campaniei.

Deasemenea acestea trebuie să mențină contractul cel puțin până la data primirii premiilor și să-și exprime dorința de participare la concurs prin completarea formularului de acord participare pentru a fi înscriși în mecanismul promotiei cu premii.

regulament castigatori centrale termice ariston enel

Când alegi pachetul ENEL GAZ + ELECTRICITATE, costul energiei nu se schimbă timp de 12 luni, iar tu schimbi doar furnizorul, nu și rețeaua de gaz sau electricitate.

În plus, prin contul MyEnel ai acces rapid și sigur la factura electronică și la toate informațiile referitoare la contractul tău direct pe telefon, accesibile oricând. Plățile le poți face la fel de simplu, de oriunde ai fi, la orice oră.
Premiile Concursului ENEL constau în 10 centrale termice ARISTON ALTEAS ONE 30, în valoare de 7,020 lei fiecare.

Centrale termice ARISTON ALTEAS ONE 3 vin cu modul WI-FI integrat și senzor de cameră CUBE inclus, control de la distanță prin aplicația Ariston Net, ecran LCD tactil și eficiență energetică A+.

Câștigătorii concursului Enel centrala termica Ariston 2019 vor fi contactați telefonic în termen de maxim 15 zile lucrătoare de la tragerea la sorți. 

Un câștigător este invalidat în situația în care nu poate fi contactat după 3 apeluri și/sau nu există date de contact (numărul de telefon) valide în contractul de furnizare. 

Lista finală a câștigătorilor centralelor Artiston Alteas One va fi afișată pe site-ul www.enel.ro în termen de maxim 40 zile lucrătoare de la validarea finală a câștigătorilor
MAI POTI CITI