WIKI IVONA MIHAESCU fiica celebrului GARCEA aka MUGUR MIHAESCU educatia de acasa se vede

Cine nu stie cine nu a auzit de personajul GARCEA? Olteanul sugubat  personaj caruia i-a dat viata actorul MUGUR MIHAESCU.

Si-a dobandit celebritatea gratie  show-ului VACANTA MARE. Despre MUGUR MIHAESCU s-au scris multe.

Inclusiv despre iubirile sale, aventuri. MUGUR si-a tinut familia departe de toate mizeriile unor gazetari.

Sotia sa RODICA i-a fost alaturi si la bine si la rau. Mandria lui MUGUR si a RODICAI MIHAESCU este singura lor fiica IVONA MIHAESCU.

Tatal MUGUR a tinut-o departe de evenimente mondene dar o lua cu el la la anumite festivitati  Fetita a crescut si s-a transformat intr-o adevarata domnisoara.

Presa a scris despre fiica lui MUGUR MIHAESCU  atunci cand fata a dat bacalaureatul.
biografie ivona mihaiescu fata lui mugur mihaescu

IVONA MIHAESCU a terminat cu brio LICEUL GHEORGHE LAZAR din capitala sectia STIINTELE NATURII. A terminat liceul cu media 9.95.

MUGUR MIHAESCU celebrul GARCEA si-a insotit fata la balul de absolvire si era tare tare mandru de frumoasa si inteligenta sa fiica.

Lucruri normal dar pentru asta  parintii s-au ocupat indeaproape de  educatia fetei. Si ce este drept IVONA a fost o adolescenta deosebita.

E drept ca i s-au oferit toate lucrurile bune  IVONA a stat cu parintii pana la plecarea la facultate intr-o vila superba in afara BUCURESTIULUI.

Vacantele le-a facut mereu cu parintii IVONA. Fara cafenele si stat in cluburi. IVONA a ales sa faca o facultate in afara tarii.

A ales  FACULTATEA DE BUSINESS ADMINISTRATION la UNIVERSITATEA BATH , SOMERSET.

De curand pe 12 ianuarie IVONA si- a serbat ziua de nastere. A avut motive sa sarbatoreasca, Nu doar terminarea facultatii dar si faptul ca a reusit sa isi ia un job.

Si de acum s-a stabilit la LONDRA.

Nu-i vorba a lucrat si in timpul facultatii la AFINITY. Acum IVONA s-a angajat la  EXPEDIA. A petrecut vacanta de CRACIUN acasa cu parintii si cei doi catei ai familiei.

 Nu i-a fost usor sa se adpateze a plans dar nu a renuntat. Si-a facut prieteni si printre englezi  si s-a obisnuit cu  ceea ce inseamna viata in strainatate.

A sustinut alturi de colegi campanii umanitare de pilda o campanie de strangere de fonduri pentru bolnavii de cancer de sange.

BLOODWISE se numeste campania. IVONA a invatat de acasa ca doar munca staruitoare iti aduce impliniri. Ca doar fiind perseverenta ajungi sa iti implinesti visele.

IVONA MIHAESCU este o tanara  ce traieste realist. Si-a facut parintii mandri. A studiat a terminat facultatea si acum s-a angajat. Vine in vacante acasa pentru ca ii este dor de tara de familie.

Are si un iubit pe nume VLAD. A calatorit mult a fost in AMERICA, THAILANDA, FRANTA. IVONA a vazut ORASUL LUNINILOR romanticul PARIS impreuna cu iubitul.

IVONA MIHAESCU este unul dintre copiii de VEDETE din ROMANIA care  a realizat  tot ce a realizat prin forte proprii.

Vrea sa devina o femeie puternica si independenta precum MICHELLE OBAMA pe care o admira.

Iubeste tenisul si desigur este o suportera infocata a campioanei noastre SIMONA HALEP.

Fire cocheta IVONA este eleganta si in tinute casual dar si in tinute de seara.

IVONA MIHAESCU este  fata cu un parinte celebru. NU a vrut sa faca actorie. Lumea spune ca si celebrul ei tata s-a schimbat de cand fata IVONA a plecat de acasa.

MUGUR zboara la LONDRA des de dragul fetei lui. O fata  extraordinara. Matura, sensibila si  luptataore.

BRAVO, IVONA MIHAESCU esti exemplul pe care multi copii de vedete sau asa zise vedete ar trebui sa il urmeze.
MAI POTI CITI