WIKI FLORIN PASTRAMA varul RALUCAI sotia lui PEPE vrea sa castige la FERMA editia 2019

Care este biografia lui FLORIN PASTRAMA? L-ati vazut in prima editie a show-ului FERMA unde concurentii se bat pentru premiul de 50 de milioane de lei.

Sa il ascultam pe domnul PASTRAMA :" SUNT FLORIN PASTRAMA sunt tigan si ma mandresc cu asta . Si inca ceva NU AM CAZIER."

Dragule domn, CONNECT-R aka  STEFAN MIHALACHE ti-a luat-o demult inainte cu mandria de a apartine unei etnii cam hulite  si nu doar de... mai ales de strainii speriati de faptele etniei.

Iar CONNECT R munceste demult demult  din vremurile in care tu  copilareai.

A nu se intelege ca toti sunt la fel. Si la urma urmei si cei ce apartin acestei etnii sunt tot cetateni romani.
wiki biografic florin pastrama ferma

De ce a avenit FLORIN PASTRAMA la FERMA daca nu are nevoie de bani? EL care mai are un frate si trei surori face parte din marea familie PASTRAMA.

FLORIN PASTRAMA este varul RALUCAI ex PASTRAMA actuala doamna PEPE aka PASCU sotia cantaretului IONUT NICOLAE PASCU.

FLORIN si-a divinizat tatal cel care a infiintat prima agentie imobiliara la inceputul anilor 1990. Lui FLORIN ii placea sa isi insoteasca tatal la job.

Habar nu avea ca va ajunge el insusi sa se ocupe de business. FLORIN spune ca a plans prima oara in viata la moartea parintelui si atunci a invatat ce inseamna suferinta.

Desi absolvise FACULTATEA DE DREPT nu a profesat intrucat a preluat afacerile parintelui sau. Si a dovedit  familiei ca este demnul urmas al parintelui sau.

El traieste departe de griji intr-un lux orbitor pentru  marea majoritaea a noastra cei ce ne chinuim cu lipsa banilor cu salarii mizerabile.

FLORIN zice ca a plecat  la concurs de "oftica" mamei sale care i-a spus ca nu se va descurca tocmai el baiatul mamei tinut in puf care nu a spalat nici macar o dat o farfurie.

Se ingrijeste vin acasa doua manichiuriste care se ocupa de mainile si picioarele domnului  FLORIN. Are un dressing mare ce ar starni invidia oricarei domnite iubitoare de lux si trai indestulat.

Iubeste luxul cum altfel daca asa a crescut ? Iubeste si muzica si mai ales are un apetit pentru femei superbe si daca se poate ca ele domnitele sa intre in categoria vedetelor este cu atat mai bine.

Nici bine nu au ajuns concurentii " KAMARA, JORGE aka GEORGE alt iubitor de lux si femei , dragele superbele OTILIA BILIONERA ,  IOANA FILIMON VALI BARBULESCU un obisnuit al mondenismelor buucrestene.

GEANINA ILIES, OTNIELA SANDU si ele participa la concurs. Din prima seara FLORIN le-a marturisit colegilor ca singurul lucru de acasa caruia ii va duce lipsa este sampania fina cu care se delecta in fiecare seara.

O exceptie prima seara FLORIN a avut parte de sampanie. A pus ochii pe MISS ROMANIA, IOANA FILIMON si a invitat-o pe aceasta la un pahar de sampanie.

A fost refuzat asa ca a trecut la urmatoarea domnita cu sex appeal. Doar nu credeati ca OTILIA BILIONERA  obisnuita cu barbati turci ar fi acceptat un pahar de sampanie? Al doilea refuz nu l-a intristat pe domnul FLORIN PASTRAMA in varsta de 26 de ani.

Poate celelalte domnite ramase in joc GEANINA ILIES care traieste in puf  va accepta invitatia lui FLORIN. Cine stie poate domnita OTNIELA SANDU va accepta sa flirteze un pic.

FLORIN PASTRAMA este foarte credincios  crede cu  tot sufletul in DUMNEZEU. Si stie ca nu are cum sa nu intre in marea finala.

Daca va castiga va dona suma de bani unui orfelinat copiilor lipsiti de noroc in viata.

Va intrebati daca  FLORIN are iubita? Si inca cum  FLORIN si-a si cerut iubita in casatorie. Iubita lui FLORIN PASTRAMA este RALUCA PODEA cunoscuta in showbiz.

Oare nu va fi geloasa RALUCA cand va vedea ca viitorul sot flirteaza cu domnitele de la FERMA?

Suntem curiosi sa vedem cum va rezista FLORIN PASTRAMA  la FERMA Cum se va adapta la muncile de jos el obisnuit sa aiba servitori ?

SERVITORII sunt oamenii care lucreaza pentru BOGATI. Stiti ce este enervant? Domnul FLORIN PASTRAMA spune ca acasa el are trei oamnei care il slujesc doi oameni care se ocupa de chestiuni administrative si unul care se ocupa de gradina.

Si bomba chiar un om a carui atributie estesa faca doar curat in cusca cainelui? Ei ce ziceti? GHINION daca nu v-ati nascut in lux.

Daca este bogat traieste in lux are oameni care se ocupa de tot  de ce  ar dori FLORIN PASTRAMA sa castige concursul ?

Doar sa ofere premiul unor copii defavorizati ? Pai nu putea sa ii ajute pe copii nevoiasi si fara sa participe la FERMA?

NU doreste oare FLORIN PASTRAMA putina promovare? De ce doar BOMBO PASTRAMA, sora RALUCA si cumnatil PEPE sa fie cunoscuti?

Asteptam sa vedem  cat va rezista la FERMA concurentul cel bogat si  crescut in lux mai ceva ca o printesa.

Cand vor izbucni certurile  cand va fi presiunea mai mare va avea grija FLORIN PASTRAMA sa aiba rabdare si sa vada familia cat este de destoinic?

Ce ziceti pariati dragilor? Are sanse FLORIN PASTRAMA la MARELE PREMIU?

Si daca FLORIN se insoara cu RALUCA PODEA nu e rau sa fie si promovare. Nu de alta dar altfel merge barterul la o locatie exclusivista.
MAI POTI CITI