WIKI ESTER PEONY artista care merge la TEL AVIV la EUROVISION 2019. Castigatoarea desemnata de juriu, contestata de public

SOC SOC, aseara la selectia finala a EUROVISION 2019 in Romania. A fost desemnata prin votul juriului  cantareata de 25 de ani ESTER PEONY acesta fiind numele de scena.

Au inceput sa apara reactiile vis a vis de cea care a castigat concursul selectiei finale pentru a ne prezenta tara la ERUROVISION 2019 la TEL AVIV.

Unii spun ca este o escrocherie  un furt  si per total a fost un fiasco. ESTER PEONY careia aproape nimeni nu ii dadea vreo sansa de castig in fata favoritelor BELLA SANTIAGO, LAURA BRETAN .

Expertii si specialistii dar mai ales oamenii isi spun parerea despre  cum a reusit ilustra necunoscuta sau prea putin cunoscuta sa castige finala EUROVISION ROMANIA 2019.
biografia ester peony cv de artista talentata

Unii cred ca  ESTER PEONY a fost castigatoarea finalei doar cu ajutorul votului juriului care i-au dat puncte  blondei in defavoarea LAUREI  BRETAN .

Toata lumea o desemna drept castigatoare pe LAURA BRETAN. Sau pe BELLA SANTIAGO.

Ce sa mai spunem ca publicul le-a dat 10 puncte celor de la TROOPER si LAUREI. A contat votul publicului?

DELOC spre dezamagirea tuturor. Cum 1 la 7 a contat in ecuatie votul publicului? Si atunci de ce ni se spunea ca PUBLICUL  este al saptelea jurat?

Ce sanse are la un loc  care sa nu ne faca de ras artista ESTER PEONY? Stiu ca prea putini dintre voi  stiati ca exista o asemena cantareata  si mai presus si compozitoare.

Cine este ESTER PEONY care nu are nici macar un album la activ? Da acum pregateste lansarea primului ei album.

Pe numele din buletin ESTER ALEXANDRA CRETU   domnisoara a copilarit in CANADA la MONTREAL.

Vazand ca fiica lor are inclinatii pentru muzica  familia a decis sa revina in Romania. In 2012 chiar pe 30 mai  ESTER ALEXANDRA CRETU canta la BALUL de absolvire a celor 12 clase.

A absolvit LICEUL DE MUZICA DINU LIPATTI sectia canto la PITESTI.

Lumea nu prea ii dadea atentie se dansa cine sa aiba ochi pentru colega lor care voia sa atraga atentia? Cautati sa vedeti  pe YOU TUBE cum canta ESTER in 2012.

Ambitioasa ESTER a mers mai departe  dorindu-si probabil sa ajunga in Romania o artista cunoscuta.

E drept ca in 2014 la 20 de ani ESTER ALEXANDRA CRETU castiga simpatia internautilor prin interpretarea intr-un stil neobisnuit a unor coveruri celebre.

La 21 de ani in 2015 ESTER ALEXANDRA CRETU incepea  colaborarea la posturile de radio si televiziune in tara.

Artistul VESCAN a luat-o sub aripa sa si ce sa vezi au colaborat chiar la melodia "SUB ARIPA TA."

Tot in 2015 artista incepea o cariera solo si chiar merge intr-un turneu alaturi de PUYA, VESCAN, ANASTASIA,UDDY.

Colaboreaza cu  PHELIPE si  MAHI BELDO. In 2018  ALEXANDRA scotea primul EP  DIG IT.

Si surpriza surprizelor se inscrie la concursul EUROVISION si ce sa vezi  le invinge pe marile favorite  BELLA SANTIAGO si LAURA BRETAN.

Poate ca englezii au considerat ca LAURA BRETAN la 16 ani are viitorul in fatat si poate au crezut ca LAURA cu vocea ei de inger  avea sanse la un loc in top 10.

Si atunci de ce sa riste? O diferenta atat de mica in punctaj dar URIASA in talent in masurarea talentului.

ESTER PEONY a obtinut 65 de puncte in timp ce LAURA BRETAN a luat 60 de puncte si BELLA SANTIAGO 58 de puncte. Din partea juriului international.

Ei bine ESTER PEONY a declarat ca se simte minunat la finalul concursului si ca este mandra ca ne va reprezenta la TEL AVIV la EUROVISION SONG CONTEST.

Bine macar a recunoscut ca avut competitori foarte buni. Credeti ca la finalul EUROVISION 2019 va mai stii cineva de ESTER PEONY?

Dar LAURA BRETAN si BELLA SANTIAGO vor merge mai departe. Au publicul aproape. Si respectul specialistilor.

In orice caz strainii nu ii dau sanse acestei aproape necunoscute artiste din Romania.

Vom trai si vom vedea cum se va descurca ESTER ALEXANDRA CRETU aka ESTER PEONY la EUROVISION 2019.

Ce fel de promovare va avea. SLOGANUL 2019 al concursului EUROVISION este IMPLINESTE VISUL.


Despre ce vis o fi vorba in cantecul castigatoarei noastre? Melodia "ON A SUNDAY" a fost compusa de ESTER ALEXANDRA CRETU impreuna cu ALEX  SERB iar versurile au fost scrise de IOANA VICTORIA BADEA.

Voi credeti ca ESTER PEONY are vreo sansa la EUROVISION 2019? Si nu ati vazut si nici auzit melodiile concurentilor din alte tari.

Concurentul RUSIE la EuroVision 2019, Sergey Lazarev este cotat foarte bine si are un show WOWWWWW!

Ca de obicei ROMANIA mai face o plimbare la TEL AVIV. Fara sanse reale la un loc in top 10.
MAI POTI CITI