Pareri Sticker AVANTAJ2go, cu ZERO lei comision de la CARD AVANTAJ. Detalii in regulamentul oficial.

Aplica pentru CardAvantaj si primesti noul gadget: stickerul AVANTAJ2go, cu ZERO lei comision de administrare in primul an. Oferta este valabila pentru clientii care aplica pentru CardAvantaj Mastercard  pana in data de 31 martie 2019.

Stickerul AVANTAJ2go, parerea comentariilor de pe site-urile de recenzii, de pe grupurile si forumurile monitorizate.

1. Pareri Pozitive - 2,80
2. Pareri Negative- 0,70
3. Impresii neutre - 1,50

Emoţia parerilor referitoare la Stickerul AVANTAJ2go
<5 = nu este probabil prezent
pareri stiker avantaj2go cardavantaj> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,65
Anticipare- 0,60

Stickerul AVANTAJ2go functioneaza ca un card de credit contactless, pe care-l poti lipi pe telefon, portofel sau orice alta suprafata uniforma.

Iti ofera acces la fondurile disponibile in contul cardului tau CardAvantaj Mastercard si poti plati rapid cu stickerul la orice POS contactless, in tara sau in strainatate.

Totodata, te bucuri de BONUS dublu la efectuarea fiecarei tranzactii de maximum 100 lei prin sticker, pana la data de 15 aprilie 2019.

In plus mai beneficiezi de oferta promotionala CardAvantaj “Pana la 6 RATE IN AFARA RETELEI DE MAGAZINE PARTENERE CardAvantaj”. 

Postarea in pana la 6 rate este valabila atat pentru cumparaturile efectuate prin intermediul noului CardAvantaj Mastercard, cat si pentru cele efectuate prin stickerul AVANTAJ2go.

Plata in peste 9.500 de locatii partenere ( IT&C, electrocasnice, moda, mobila, cosmetice, turism, servicii de sanatate, materiale de constructii, hypermarket-uri, restaurante si nu numai )

Nu ai nevoie de documente de venit pentru a obtine o limita de credit de pana la 12.000 lei, daca veniturile inregistrate de tine sunt din salarii raportate la Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF)!

Ce ai de facut pentru a obtine Card Avantaj si stickerul Avantaj2go? Foarte simplu: iti completezi in formular numele si numarul de telefon, iar un reprezentant al bancii Credit Europe Bank te va contacta in scurt timp.
MAI POTI CITI