REZUMAT OH, RAMONA. Film cu distributie internationala si vedete romanesti din 14 februarie 2019.

Un cadou pentru toti indragostiti lansarea in cinematografe a filmului "OH, RAMONA". Se va intampla din 14 februarie 2019.

O comedie si o poveste romantica" OH, RAMONA" va va surprinde. Este un film romanesc in care se vorbeste in engleza.

Distributia filmului a adunat laolalta actori romani si actori straini. Actori romani cunoscuti dar si vedete din muzica si showbiz.

De la SMILEY, FELI DONOSE, CRISTINA ICH , GINA PISTOL. Si ce ziceti ca eroii povestii sunt un roman EL si EA o englezoaica?

O poveste de dragoste? DOUA POVESTI DE DRAGOSTE. Ale lui, ale eroului adolescentul care traverseaza o perioada tumultoasa a fiorilor primei dragoste.
rezumatul filmului oh ramona

Dar ce te faci cand in poveste  intervin si  altfel de porniri:  e sexul dragoste sau dragostea si sexul  pot fi laolalta? Intrebari  pe care toti ni le-am pus la un moment al vietii.

Oare ce va alege ANDREI intre dragoste si sex? ANDREI este eroul povestii este jucat  de tanarul actor BOGDAN IANCU.

RAMONA eroina povestii este interpretata de actrita AGGY. K. ADAMS englezoaica cu origini poloneze despre a carei biografie am scris.

Sa facem cunostinta cu celelalte personaje ale filmului OH, RAMONA.

Spre bucuria multora  ne vom intalni cu o echipa de politisti un EL si o EA. EL , POLITISTUL este interpretat de ANDREI TIBERIU MARIA aka SMILEY iar politista este  interpretata de  cantareata FELI DONOSE.

Simpatici si sa fim pe faza asa ne transmite SMILEY altfel s-ar putea sa ii ratam pe el si FELI. Preotul este jucat de PAUL IOACHIM.

Apar si doua fete la un moment dat una din ele este GINA PISTOL. Personajul HOLLY  HORNE cealalta fata care ii ia mintile lui ANDREI este interpretat de ANEMONA.

MELANIE EBANKS este personajul CARLA. LEONARDO BONDRESCU este SILVIO.
Sora RAMONIEI , este jucata de KATE BUTLER.

COSMIN  DOMINTE este PELICANUL. DAN CIUCINSCHI este  BAIATUL BEAT.

FILMUL are durata de 109 minute. Ne va face placere sa vedem vedete din showbiz si muzica.

FELI DONOSE, SMILEY, CRISTINA ICH,  LAURA GIURCANU, GABRIEL JUGARU, HOWARD DELL, GINA PISTOL,  ALEX COTET, BOGDAN IANCU.

ANDREI nu stie ce alegeri sa faca. Oare sa ramana cu bruneta RAMONA sau cu blonda ANEMONA?

PRODUCATOR al filmului OH, RAMONA este ADRIAN SARBU ex bossul de la PRO TV si iubitul regizoarei CRISTINA IACOB.

SCENARIU este semnat de autorul cartii  SUGE-O RAMONA, ANDREI CIOBANU.

Alaturi de ANDREI CIOBANU CRISTINA IACOB si ALEX COTET sunt semnatarii REGIEI.

Veti regasi replici spumoase  veti rade si veti empatiza cu personajele. Urmariti rasturnarile  de situati in gasca d eprieteni veti fi nostalgici dupa perioada aceea frumoasa a adolescentei.

Iubirea e tare complicatat la 16 ani. Se intampla asta si mai tarziu in evolutia noastra dar aceea perioada ne va ramane adanc intiparita in minte si suflet.

Este un film romanesc diferit de ce s-a mai facut pela noi. CRISTINA IACOB a marturisit la avanpremiera filmului OH, RAMONA ca isi doreste  sa fie vazut de cat mai multi tineri.

Pentru ca este un film dedicat lor adolescentilor si acum ca este vorbit in engleza nu mai pot pretexta ca nu vin sa vada un film romanesc.

CRISTINA IACOB a mai spus ca s-a regasit  in toata povestea si crede ca asa li se va intampla si celor ce vin sa vada filmul.

Cartea SUGE-O RAMONA  romanul autobiografic spus din perspectiva  unui baiat.

Filmul OH, RAMONA este  viziunea  regizoarei din perspectiva unei fete.

Cartea lui ANDREI CIOBANU s-a dovedit a fi un bestseller. Si atunci de ce nu ar fi si filmul un succes?

Filmul OH, RAMONA este produs de CASA ZAZU FILM si distribuit in Romania de  JACOBS BROS.

A fost o atmosfera faina la filmari chiar daca actorii trebuiau sa ajunga pe platourile de filmare dis de dimineata chiar la  5.30 de dimineta si plecau seara tarziu.

Oaspetii nostri s-au simtiti bine si cum altfel daca actorilor straini le-au fost asigurate cazarea si masa si transportul.

Costurile au fost mari dar  nimic nu e prea mult  atunci cand vrei sa ai succes.

Ramane de vazut  cum vor primi tinerii acest film romanesc o comedie romantica cu  scene  colorate .
MAI POTI CITI