LG G8 Thinq pareri NOUL smartphone cu Camera FOTO de TOP cu tehnologie ToF.

Smartphone LG G8 Thinq 2019, parerea comentariilor de pe site-urile de recenzii, de pe grupurile si forumurile monitorizate.

1. Pareri Pozitive - 2,90
2. Pareri Negative- 0,70
3. Impresii neutre - 1,40

Emoţia parerilor referitoare la telefonul LG G8 Thinq 2019
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Anticipare - 0,66
Surpriza - 0,62

Vârful de gamă LG G8 Thinq care va fi lansat la MWC 2019 în Barcelona se laudă cu funcții, posibile doar datorită tehnologiei ToF, precum funcția Real Bokeh îmbunătățită. Care desigur vor veni cu un pret pe masura!
lg g8 thinq 2019 pareri telefon cu cea mai buna camera foto

Bokeh-ul este partea nefocalizata a fotografiei. Este acea parte care ramâne în cea?a dupa ce focalizam subiectul.

Folosind algoritmul proprietar LG pentru camera foto, senzorul 3D poate distinge cu ușurință subiecții umani de obiectele de fundal, permițând utilizatorilor să-și facă selfie-uri mai impresionante vizual folosind diverse niveluri de blur.

Microcipul senzorului de imagine Infineon REAL3, ce va avea un rol-cheie în funcționarea camerei foto frontale de pe noul telefon LG G8 ThinQ, va fi dezvăluit la Barcelona, în cadrul Mobile World Congress 2019.

Folosind expertiza Infineon și pmdtechnologies în domeniul algoritmilor pentru procesare de nori de puncte 3D (un set de puncte informaționale în spațiu, produse prin scanare 3D), senzorul va aduce camera frontală de pe smartphone la un nivel cu totul nou al capabilităților.

În timp ce alte tehnologii 3D folosesc algoritmi complecși pentru a calcula distanța dintre obiectiv și un obiect, microcipul senzorului de imagine ToF oferă o măsurătoare mai corectă, captând lumina din spectrul infraroșu reflectată de subiect.

In acest mod, ToF are o mai mare eficiență când lumina ambientală este crescută, reducând încărcarea procesorului aplicației și, prin urmare, și consumul de energie.

Datorită timpilor săi reduși de răspuns, tehnologia ToF este folosită larg în cadrul diverselor metode de autentificare biometrică, precum recunoașterea facială. 

Adăugarea detecţiei pentru adâncime aduce o autentificare biometrică mai avansată, mai aproape de ceea de pe iPhone. Un astfel de senzor reprezintă o modalitate sigură și precisă de securizare a dispozitivelor mobile prin scanarea facială.

În plus, deoarece tehnologia ToF vizualizează obiectele în 3D fără a fi afectată de lumina din surse externe, această oferă o rată excelentă de recunoaștere, atât în spații de interior cât și de exterior – ideală pentru implementarea în aplicații de realitate augmentată (AR) și realitate virtuală (VR).
MAI POTI CITI