Pareri TransferGO transferi de bani cu Comisioane mici din Cont in Cont.

Prima parere pozitiva despre TransferGO este despre accesibilitatea comisoanelor percepute de acest serviciu la trasferul international al banilor.

La TransferGo costul este fix de 1 euro + marja de conversie care este mult mai mica decât în cazul bancilor. Totul se întâmpla online, cu cardul tau bancar – nu vei mai merge la ghisee si nu vei mai sta la cozi.

Transfer de bani TransferGO, parerea comentariilor de pe site-urile de recenzii, de pe grupurile si forumurile monitorizate.

1. Pareri Pozitive - 2,80
2. Pareri Negative- 0,70
3. Impresii neutre - 1,50

Emoţia parerilor referitoare la TransferGO transfer de bani international
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,60
Surpriza - 0,63
pareri forumuri transfergo serviciu transfer de bani international

Marja de conversie valutara este de 0,6% - 1,5%per tranzactie (care depinde atât de suma transferata cât si de tara din care provine depozitul).

Daca vrei sa trimiti bani prin banca, vei plati un un comision de 10-20 euro indiferent de suma pe care o transferi + marja pentru conversia valutara, un cost desigur evident mult mai mare ca la TransferGO.

Iata care sunt Taxele de transfer ale serviciului TransgerGO din:
  • Marea Britanie - 0,99 GBP,
  • Zona euro - 0,99 EUR,
  • Polonia - 9.00 PLN,
  • Norvegia - 20.00 NOK,
  • Danemarca - 20.00 DKK,
  • Ungaria - 500,00 HUF,
  • Suedia - 10.00 SEK,
  • România - 9.00 RON.
TransferGo are cea mai buna rata de schimb valutar si cea mai buna oferta de transfer de pe piata (in acest moment!).

O alta opinie buna este legata de faptul ca TransferGO este o aplicatie cu suport în România – daca se întâmpla ceva, poti oricând sa suni si sa vorbesti cu cineva care sa te ajute în tot acest proces.

Compania TransferGO a fost fondata în anul 2012 și are birouri în Vilnius, Lituania și Londra, Marea Britanie. 

Folosind sistemul inovativ TransferGo, migranții pot trimite bani peste hotare folosind un model digital din cont în cont, care înseamnă că banii nu trebuie să părăsească țara: sunt transferați local - in local - out.

TransferGo este o Instituție autorizată de plăți (nr. de referință 600886) reglementată de FCA (Autoritatea privind Comportamentul Financiar) și supervizată de HMRC (Administrația Financiară a Maiestății Sale), deci asigură aceleași standarde de securitate ca si oricare alta bancă comercială.

Este extraordinar sa poti face transferuri de bani international din cont in cont în 30 de minute, mai ales când te grabesti, impresie pe care o regasim si in reactia clientilor.
MAI POTI CITI