Pareri TAXIFY CLUJ Napoca curse cu o reducere de 50% impresii pozitive.

TAXIFY este conform parerilor cea mai mare platformă europeană de ride-hailing un concurent UBER, conectând milioane de pasageri și șoferi parteneri din întreaga lume pentru a face călătoriile mai ușoare, mai rapide și mai convenabile.

Taxify, cea mai mare platformă europeană de ride-hailing, si-a lansat serviciile în Cluj-Napoca pe 21 iunie 2018.

Prima zi TAXIFY în Cluj-Napoca a fost însoțită de o oferta de reduceri pentru pasageri care au beneficiat de curse cu o reducere de 50%, tariful pe kilometru fiind de numai 1 leu.

opinia parerilor oferte taxify cluj pozitiva

Oferta Taxify se diferențiază de alte aplicații prin acordarea unei mai mari atenții șoferilor parteneri și crede că acest fapt se reflectă în serviciul superior oferit pasagerilor. 

Comisionul perceput de Taxify șoferilor parteneri este de numai 15% și oferă bonusuri zilnice consistente, ceea ce se traduce prin câștiguri nete mult mai mari.

Modelul de afaceri eficient și tehnologizat al Taxify aduce beneficii atât șoferilor parteneri cărora li se reține un comision mai mic pentru utilizarea aplicației, cât și pasagerilor care ajung să plătească mai puțin pentru călătoria lor.

Numărul curselor Taxify a crescut in 2018 de aproximativ 10 ori, astăzi având peste 10 milioane de utilizatori la nivel global. 

Acesta este numai începutul având în vedere faptul că din ce în ce mai mulți oameni renunță la deținerea unui automobil și se îndreaptă către platforme precum Taxify sau Uber.

Scor general pareri oferta reduceri preturi TAXIFY Cluj Napoca 
  • Utilitatea ofertei: 4,2 din 5 
  • Functioneaza oferta asa cum este descris: 4,0 din 5 
  • Este oferta usor de accesat: 4,0 din 5 
  • Este oferta de calitate buna: 4,3 din 5 
  • E orientata oferta spre cineva ca mine: 4,0 din 5 
  • Au avut altii o experienta buna cu ofertele TAXIFY: 4,3 din 5
MAI POTI CITI