Impresii Casa de oaspeti MESENDORF GASTHAUS. Vacanta rustica intr-o zona protejata cu peisaje de poveste.

Strainii au inceput sa descopere minunata zona a TRANSILVANIEI comoara noastra ce ascunde zone protejate.

Zonele rurale abunda de istorie, traditii stramosesti, arhitectura, diversitate culturala si  bucate unice.

O astfel de zona este situata in zona TARNAVA MARE asa numita zona NATURA 2000 o zona protejata ce adaposteste flora si fauna pe cale de disparitie cum ar fi vulpi, ursi, pisici salbatice si peste 55 varietati de pasari.

Scor general pareri oferta cazare / preturi Casa de oaspeti MESENDORF GASTHAUS
  • Utilitatea ofertei: 4,3 din 5 
  • Functioneaza oferta asa cum este descris: 4,3 din 5 
  • Este oferta usor de accesat: 4,1 din 5 
  • Este oferta de calitate buna: 4,4 din 5 
  • E orientata oferta spre cineva ca mine: 4,1 din 5 
  • Au avut altii o experienta buna cu ofertele Casei de oaspeti MESENDORF GASTHAUS: 4,4 din 5
Pareri forumuri Casa de oaspeti MESENDORF GASTHAUS

Intr-un pesiaj unic ireal aproape  gasim CASA DE OASPETI MESENDORF si te asigur cititorule ca nu vei gasi prea curand o zona mai plina de liniste departe de zgomotul orasului,

Exista doua case  de oaspeti ba nu chiar trei daca  luam in considerare  si  casele noi construite recent.

CASA VECHE DE OASPETI  MESENDORF  a fost construita in 1919 a fost renovata cu grija de a pastra arhitectura superba saxona  si totul abunda in lemn.

In camere mobilierul este realizat exclusiv din lemn ceea ce  da o nota de caldura si imaginati-va cum sunt aceste locuri iarna. De o frumusete picturala.

LOUNGE-ul ofera relaxare dupa  o plimbare  prin sat si veti manca cu pofta in sala de mese cochet aranjata. Ferestrele  te incanta  cu ceea ce vezi.

Sa va povestesc de gradina interioara o minune aici copiii se vor simti minunat iar noaptea stelele ofera un spectacol magic.

Si celelalte doua case nou construite pastreaza  arhitectura  veche dar aduc si modernul prin  scari interioare si  ce minune sa admiri peisajele din camera cu barne inalte.

Nu iti vaveni sa crezi ca un asemenea loc minunat este al nostru este pur romanesc.

Sa nu uitam de  bisericile fortificate cum ar fi cele de la  VISCRI, SASCHIZ, DARISU, BIERTAN. Bisericle se afla la mica distanta de MESENDORF la 18 km biserica SASCHIZ,  30 de km VISCRI , DARISI o ora si BIERTAN ca, 20 de km.

Nu aveti nicio scuza sa nu ajungeti sa le  vizitati. Sa vorbim despre eleganta si simplitatea camerelor de la CASA DE OASPETI MESENDORF.

a) APARTAMENTUL  este confortabil  baia are de toate cele de trebuinta. Doua persoane vor plati 100 de euro pe noapte. Trei  persoane platesc 120 de  euro pe noapte.

b) CAMERA MARE este pentru familii. Aveti vedere spre biserica  fortificata. Doua persoane pe noapte platesc 86 de euro iar trei persoane vor plati 100 de euro pe noapte.

b) THE LOFT-ul are doua camere. Aiic pretul este de  45 de euro o persoana si 65 de euro doua persoane.

d) FAMILY ROOM este situata in CASA NOUA DE OASPETI. Pretul este de  85 de euro doua persoane si  105 euro trei persoane.
impresii cazare camere Casa de oaspeti MESENDORF GASTHAUS
e) MESENDORF GASTHOUSE  va aduce  prin confort si minunatele atractii turistice tot ceea ce v-ati putea dori intr-o  zona  rurala ce este up datatta confortului de la oras.

TELEFON +40 799 782 398

Cei care doresc sa vina la CASA DE OASPETI MESENDORF sunt rugari sa iis faca rezervarea dinaite si pentru weekenduri cu atta mai mult.

Strainii sunt cei care viziteaza cel mai adesea aceasta minunta zona iar CASA DE OASPETI MESENDORF GASTHAUS este mereu plina de turisti.
MAI POTI CITI