Pareri ROWENTA ASPIRATOR CU ABUR CLEAN & STEAM. Ghid recomandari, preturi.

Sa ne facem o parere despre aspiratorul vertical Rowenta Clean & Steam, un aspirator vetical despre care opinia majoritara de pe forumuri este ca asigură performanțe ridicate de aspirare cu mobilitate excelentă.

Parerea noastra este ca aspiratorul Clean & Steam de la Rowenta îți oferă o soluție inovativă pentru a menține podelele curate într-un timp scurt.

Iar pretul... este unul atractiv. La momentul analizei pretul aspiratorului vertical Rowenta Clean & Steam era de aproximativ 400 lei (VERIFICA AICI PRETURILE)

Datorita capului de aspirare DUAL CLEAN & STEAM, conceput pentru a facilita mișcarea naturala de du-te vino a produsului și a sistemului inovativ folosit, praful este aspirat înainte ca podeaua incaperii să fie curățată cu abur, dintr-o singură mișcare. 
pareri forum aspirator Clean & Steam de la Rowenta

Rezultatele de aspirare sunt remarcabile și îți oferă confort în ceea ce privește sănătatea ta și a celor din jur. 

Rowenta Clean & Steam este un aspirator vertical perfect adaptat pentru orice fel de podea dură.

Aspiratorul este prevăzut cu mop din microfibră poziționat între cele două fante de aspirare, iar datorită aburului puternic eliberat, elimină până la 99% din germeni și bacterii!

Datorită tehnologiei ciclonice Air Force, acesta oferă un nivel înalt de separare a aerului de praf, pe o perioadă îndelungată.

Cu o singură mișcare, praful este îndepărtat, iar podeaua curățată cu abur puternic, ce poate fi adaptat în funcție de tipul suprafețelor: parchet laminat, gresie, marmură sau linoleum.

Cum să procedez în cazul unei defecțiuni a aspiratorului vertical Rowenta Clean & Steam

După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aspiratorului Rowenta Clean & Steam, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. 

Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autoriza
MAI POTI CITI