Regulament SCENA MISTERELOR cu DAN NEGRU & ROMICA TOCIU. Primul show cu masti si vedete pentru o cauza umanitara

Din 28 februarie 2019 in fiecare zi de joi de la ora 20 pe ANTENA 1 publicul este invitat sa vada show-ul SCENA MISTERELOR.

Conform regulametnului SCENA MISTERELOR este un show cu MASTI si VEDETE. Cine se ascunde in spatele mastilor? Ce vedete sunt desemnate sa ghiceasca ce alte vedete, artisti, muzicieni se ascund in spatelor mastilor?

DAN NEGRU cel care si-a castigat prin munca si inteligenta alintul de "REGELE AUDIENTELOR" dupa 19 REVELIOANE  ce au spulberat concurenta.

Ce este SCENA MISTERELOR? Un SHOW care va aduna in fata micilor ecrane mii de oameni.

Aceasta emisiune va  ajunge prima emisiune tip SHOW POLITIST un HIT TV si asa ceva nu s-a mai facut in Romania. Un  show o emisiune  de tip POLITIST cu  detectivi.
regulamentul scena misterelor concurs cu masti si dan negru

Cu vedete ce se vor transforma in detectivii care vor fi nevoiti sa apleze la talentele de investigatori cu ajutorul indiciilor date de DAN NEGRU.

DAN NEGRU nu are umor? Nici macar umor negru? Asta a zis-o glumind actorul de comedie ROMICA TOCIU.

ROMICA TOCIU va fi co-prezentatorul lui DAN NEGRU la show-ul SCENA MISTERELOR.

Sa il auzim pe ROMICA TOCIU ce are de declarat.

"Am primit chiar cu mare bucurie oferta si chiar am cerut o casca de protectie pentru ca e periculos sa stai langa DAN MEGRU nu se stie ce se intampla pana la sfarsitul emisiunii el da tot da din maini si nu se stie unde se poate ajunge pana la sfarsitul emisiunii".

Ce are de spus DANA MLADIN producatoarea emisiunii "SCENA MISTERELOR"?

Faptul ca transformam traditia noastra de REVELION intr-o emisiune de sezon ne face sa turam notoarele la maxim.

E palpitant sa cauti peste 100 de vedete pentru a le masca si alte zeci de vedete, invitati surpriza, artisti , politicieni, legende ale sportului, si figuranti.

Cel mai amuzant moment din tot acest proces de productie este sa ne adunam si sa decidem ce masti sa facem. Ca sunt din filme, desene animate celebre, istorie si zone geografice unde am vrea sa ajungem.

ANDREEA RADULESCU cumnata MIHAELEI RADULESCU este make-up artistul sef  impreuna cu o echipa se va ocupa de  masti.

O munca meticuloasa care cere daruire, pasiune , talent. ANDREEA RADULESCU a lucrat alaturi de DAN NEGRU si la  showul de REVELION.

Pentru aceasta emisiune SCENA MISTERELOR, ANDRREA RADULESCU a mers pana in AMERICA sa procure materile si lipiciuri speciale.

ANDREEA  a achizitionat cam 25 litri de lipici special dar nu a ajuns cu el in tara. Legislatia americana nu permite transportul substantelor inflamabile. Asa ca lipiciul a ramas pe aeroportul din LOS ANGELES.

Totusi ANDREEA s-a descurcat si a adus materiale speciale. De pilda a adus o masca din silicon la care s-a lucrat cateva luni iar costul unei astfel de masti ajunge la 20.000 de euro.

REGULAMENT SCENA MISTERELOR

Sunt doua tabere care vor avea misiunea de a ghici cine se ascunde in spatele mastilor lucrate cu atata migala si efort dar si bucurie.

Miza acestor eforturi va fi acumularea de puncte ce vor fi transformate in bani. Si banii vor fi donati unei cauze umanitare.

Cine sunt vedetele invitate permanent la SCENA MISTERELOR? Sunt sase vedete  permanente si lor li se vor alatura de la editie la editie alti patru invitati diferiti alt invitat pentru fiecare editie.

In total 10 vedete vor incerca sa intre in pielea unor detectivi dornici sa dezlege misterul  totul sub atenta munca de investigatie  controlati de SUPRAVEGHETORUL SEF DAN NEGRU care le va furniza tot felul de indicii.

Si cu partiicparea lui ROMICA TOCIU care va intretine atmosfera si il va completa pe DAN NEGRU.

Cine sunt VEDETELE invitate in fiecare editie a showului? PEPE aka IONUT NICOLAE PASCU, RONA HARTNER, DIANA MUNTEANU, COSMIN SELESI, ANDREI DUBAN si DORIAN POPA.

PEPE, COSMIN SELESI si ANDREI DUBAN si DORIAN POPA au fost inzestrati cu umor. DIANA MUNTEANU si RONA HARTNER isi aduc si ele aportul in munca de descoperire a mastilor.

E posibil ca RONA HARTNER sa fie inlocuita daca statrea de sanatate nu ii va permite sa vina la emisiune.

Pacat pentru ca RONA este un ARTIST SPECIAL , un OM SPECIAL si da, RONA ne-am rugat ca operatia ta dificila sa decurga bine.

Fiecare emisiune va aduce in fata publicului 6 masti sub forma a TREI TABLOURI DISTINCTE.

Fiecare tablou va reperezenta o calatorie in timp, de la istorie antica sa zicem ROMA la POLUL NORD sau in JUNGLA AFRICANA toate astea ilustrate de secvente din filme celebre, desene animate indragite etc.

Cei care au acceptat sa se ascunda sub o masca fie este o VEDETA, un OM POLITIC, un POLITICIAN sau un SPORTIV.

Si sa va spun un secret nu stim la care editie  dar si DAN NEGRU a acceptat sa se ascunda sub masca.

DAN NEGRU ne spune ca showul poate fi   adpatat din mers. Ideea este ca vedetele trebuie sa se transforme in detectivi sa urmareasca indiciile sa descopere cu adevarat cine se ascude in spatele mastii.

Lupta va fi acerba detectivii trebuie sa se lupte pentru acumularea punctelor ce vor fi transformate in bani. Cine castiga cele mai multe puncte va avea cei mai multi bani.

Daca cine va putea inventa o emisiune ca un serial politist atunci numai DAN NEGRU putea sa faca asta.

Publicul adora serialele politiste e o munca pe care noi spectatorii adoram sa o privim din spatele micilor ecrane.

Ne distraeaza, ne face sa fim interactivi  ne ridicam din fotolii si spunem si noi indicii vorbim cu cei pe care ii urmarim.

Ziceti ca nu ati incercat asta de REVELION doar  ce a facut DAN NEGRU a  fost un SHOW TOTAL.

CUM FORMATUL showului SCENA MISTERELOR este unul 100% romanesc va fi adaptat din mers. Am invatat de la prezentatori mari ca un format nu poate avea succes daca nu ii poti pune o eticheta.

ASTA E PRIMUL SHOW POLITIST. CU DETECTIVI CE TREBUIE SA DEZLEGE MISTERE.
SIMPLU spune  REGELE DAN NEGRU.

ROMICA TOCIU spune ca DAN NEGRU este un bun prezentator ce a descoperit secretul unei emisiuni de succes.

Si mai spune ROMICA poate la vara va apela la DAN NEGRU sa il angajeze pe post de ventilator daca tot are putere in maini si le tot flutura.
scena misterelor inscrieri concurs cu vedete

Va fi un show plin de surprize asa cum ii spune si titlul. Cu buna dispozitie si invitati unul si unul. Va fi un show pe cinste.

La filmari toata lumea a glumit a ras toata lumea s-a simtit extraordinar. DAN NEGRU cel care a dus in 2000 aceste FORMARTE DE EMISIUNI  DE SUCCES la televiziunile romanesti ne-a mai pregatit un format de emisiune aceea de emisiune politista  Era timpul ca in Romania sa vina si  emisiunea HIT TV.

DAN NEGRU stie ca emisunea SCENA MISTERELOR va fi un succes nici nu are cum sa fie altfel.

Prima editie a showului SCENA MISTERELOR din 28 februarie ii va a duce in fata noastra pe unii din cei mai indragiti artisti  ce se ascund inspatele unor masti ca : DEADPOOL, OSCAR si SPIRIDUSUL DOBBY din  lumea cartilor cu HARRY POTTER, ALIEN.

Cele doua tabere care se lupta sa adune puncte vor primi indicii de la DAN NEGRU doar daca vor fi capabili sa treaca niste probe.

Show-ul are parte si de momente coregrafice deosebite ce vor fi puse in scena de echipa FURNIX TEAM, dansatorii din echipa coregrafei dansatoare  alintata FURNICA si cunoscuta de noi de la DANSEZ PENTRU TINE.

Va fi greu si frumos si ne vom amuza. Vom afla  cate sacrificii  au suportat VEDETELE ce se ascund sub masti.

De pilda  una dintre masti  a fost foarte greu de purtat intrucat acoperea tota fatat si cine se ascundea dupa masca abia putea sa respire. O masca scumpa  din silicon.

DAN NEGRU aka REGELE AUDIENTELOR din Romania si-a facut un cadou de ziua lui. Acum cateva zile pe 23 februarie  DAN NEGRU si-a aniversat ziua de nastere.

Mai bine zis prietenii l-au sartbatorit  el este modest si discret. DAN NEGRU a muncit la aceasta NOUA emisiune asta e cadoul pe care si l-a facut.

DAN NEGRU aduna in jurul sau o echipa de super profeionisti. Aduna cele ami indragite vEDETE pentru noi PUBLICUL.

DAN NEGRU invata in permanenta. Se autoperfectioneaza. Iar in plan personal acolo a croit demult o SCENA A MISTERELOR.

Barfitorii i-a indepartat pentru ca daca DAN vrea ceva si face. Isi tine  FAMILIA departe de lumea reflectoarelor. Ce stim este destul. DAN NEGRU este casatorit cu o doamna doctor CODRUTA si impreuna au doi copii senzationali o fata DARIA si un baiat.

Si caiini lui dragi. Pe uriasul GOOGLE un ciobanesc mioritic il stie si il admira toata lumea.

Dragilor avem program in fiecare joi inceoand de azi. Daca e joi veti spune la ANTENA 1 de la ora 20 este SCENA MISTERELOR.

Azi e premiera nu mutati pe alt canal pentru ca nici nu stiti ce veti pierde.

E SCENA MISTERELOR. Vin MASTILE spectaculoase si noi trebuie sa ghicim intr-un mod relaxant cine se ascunde in spatele mastilor.

DAN NEGRU, ROMICA TOCIU sunt CAPITANII emisunii SCENA MISTERELOR.

Un SHOW POLITIST CU DETECTIVI VEDETE. Ce poate fi mai antrenant? UN SHOW HIT TV!
ENJOY!
MAI POTI CITI