Pareri HURRICANE SPIN SCRUBBER Curatitor manual cu acumulator. Ghid recomandari, preturi.

Curatitor Hurricane Spin Scrubber, parerea comentariilor din magazinele online, de pe grupurile si forumurile monitorizate:

1. Pareri Pozitive - 1,70
2. Pareri Negative- 0,90
3. Sentiment neutru - 2,40

Emoţia parerilor referitoare la Hurricane Spin Scrubber (Ekman)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,57
Incredere - 0,54

Opinii Pareri Hurricane Spin Scrubber  Curatitrea faiantei si gresiei


Curatitorul Hurricane Spin Scrubber este foarte usor, practic si deosebit de eficient. Datorita acumulatorului reâncarcabil încastrat, nu are nevoie de cablu electric.

Curatitorul manual Hurricane Spin Scrubber este foarte puternic, si, multumita celor 3 capuri perie de forme si dimensiuni diferite, puteti curata în orice loc.

Hurricane Spin Scrubber are capul de curatat format din aproximativ 3000 fire care se rotesc de 300 de ori /minut. Incredibil! În fiecare secunda genereaza  in jur de 15.000 miscari de curatare. Un ajutor indispensabil în gospodarie!

Datorita acumulatorului reâncarcabil încastrat acest curatitor manual se poate folosi fara cablu electric.

Nu trebuie decât sa conectati încarcatorul la reteaua electrica, sa încarcati acumulatorul si deja puteti folosi aparatul Hurricane Spin Scrubber doar prin simpla apasare a unui buton. Introduceti capul perie în apa, curatati, si, dupa curatare clatiti suprafata curatata cu apa curata.

În coletul produsului veti primi 3 perii interschimbabile pentru curatat, diferite ca forma si dimensiuni, care fac fata tuturor provocarilor. 

Capul perie conic este ideal pentru colturi si locuri înguste, capul perie extraplat pentru suprafetele plane mari ca de exemplu pardosele, blat de lucru, pereti, capul perie semirotund poate îndeplini aproape orice sarcina.

Pretul Hurricane Spin Scrubber era de aproximativ 249 lei, exceptand eventualele promotii.
MAI POTI CITI