HILTON Garden INN Bucharest Airport pareri si impresii bune inainte de deschidere pe forumurile de turism.

Parerile si impresiile postate pe forumurile de turism despre hotelul Hilton Garden Inn Bucharest Airport (4 stele),  primul hotel care va fi deschis în incinta Aeroportului Internațional Henri Coandă sunt pozitive si exprima incredere.

Cei care si-au exprimat opiniile sunt convinsi că intreaga echipa Hilton Garden Inn Bucharest Airport va poziționa acest hotel drept un reper în privința calității serviciilor.

Hotelul Hilton Garden Inn Bucharest Airport este, în prezent, în construcție, hotelul urmând să fie inaugurat în vara lui 2019.

Hotelul Hilton Garden Inn Bucharest Airport este amplasat la doar 150 de metri de Aeroportul Internațional Henri Coandă și la 18 km de centrul Capitalei. 
HILTON Garden INN Bucharest Airport pareri si impresii forumuri

Hilton Garden Inn Bucharest Airport are 218 camere, 5 săli de conferință, un restaurant cu terasă, un magazin deschis non-stop și o sală de fitness. 

Hilton Garden Inn Bucharest Airport face parte din Hilton Honors, un program care răsplătește fidelitatea oaspeților care fac rezervări prin platformele Hilton cu beneficii imediate și tarife minime garantate.

Hilton Garden Inn Bucharest Airport este al doilea hotel din această divizie de 4 stele a brand-ului Hilton care va fi deschis în București. 

Compania lituaniană Apex Alliance Hotel Management a deschis primul Hilton Garden Inn din România în Centrul Vechi al Capitalei, în decembrie 2017. 

Anul acesta, Apex Alliance Hotel Management va deschide, de asemenea, și primul Courtyard by Marriott din România, pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu din București.

În anul 2020, Apex Alliance Hotel Manageme va adăuga în portofoliu alte două unități hoteliere, Moxy by Marriott și Autograph by Marriott, care vor fi deschise în centrul Capitalei.
MAI POTI CITI