Pareri Egreta Hidroturism din Murighiol. Impresii cazare Delta Dunarii. Raport pret calitate excelent.

Hotel Egreta Hidroturism din Murighiol, parerea comentariilor de pe site-urile de rezervari online, grupurile si forumurile monitorizate:

1. Pareri Pozitive - 1,80
2. Pareri Negative- 0,60
3. Sentiment neutru - 2,60

Principalele topicuri de pe forumurile analizate: cazare Delta Dunarii booking, cazare Delta Dunarii blog, cazare Delta Dunarii cu tichete de vacanta.

Care este parerea turistilor despre Egreta Hidroturism din Murighiol (media review-urilor de pe principalele site-uri de booking):
  Pareri Impresii Egreta Hidroturism Hotel patru stele din Murighiol
 1. Servicii - 8.7
 2. Locatie - 8,8
 3. Curatenie - 8,7
 4. Confort - 8,8
 5. Facilitati - 8,3
 6. Personal - 8,6
 7. Raport calitate / pret - 8,5
 8. Securitate - 8.5
 9. Dimensiunile camerelor - 8,2
 10. WiFi/Internet gratuit - 8,6
Nevoile turistilor care si-au exprimat parerile despre Egreta Hidroturism din Murighiol
 • Organizare - 35%
 • Stabilitate - 32%
 • Auto-exprimare - 70%
 • Caracterul practic - 40%
 • Curiozitate - 33%
 • Entuziasm - 59%
 • Provocare - 29%

Hotelul Egreta Hidroturism se afla amplasat într-o zona retrasa, pozitionata perfect in mijlocul Deltei Dunarii, la 30 de minute de mers cu barca de cel mai apropiat sat, Murighiol.

Hotelul Egreta Hidroturism pune la dispozitia turistilor un teren de tenis privat, iluminat, restaurant si studiouri elegante, cu balcon sau terasa.

Pensiunea este situata intr-un spatiu generos,pe malul canalului Uzlina,si dispune de 6 bungalouri cu cate 2 camere duble spatioase fiecare; inca 4 camere duble la etajul unuia dintre bungalouri si alte 5 camere in cladirea restaurantului.

Camerele hotelului de 4 stele Egreta Hidroturism au aer conditionat, WiFi gratuit, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, baie privata cu dus si articole de toaleta gratuite, plus balcon sau terasa.

Unele camere includ chicineta dotata complet, cu frigider si un util cuptor cu microunde.

Restaurantul de la Egreta Hidroturism servește specialități din pește și mâncăruri din bucătăria românească și internațională.

În timpul verii, puteți servi masa pe terasă sau să vă relaxați în grădina din jur. Complexul Egreta din Murighiol pune la dispoziție bar care servește o gamă de băuturi.

La cerere, gazdele pot organiza o gamă largă de excursii cu barca cu ghid, precum și excursii de pescuit sau de observare a păsărilor.

Serviciile de transfer de la/la Murighiol sunt oferite la un cost suplimentar. În sat există o parcare privată cu plată. Tulcea se afla la o distanta de doar 45 km de Murighiol. 

Parerile turistilor care si-au petrecut vacanta la Egreta Hidroturism din Murighiol sunt marea lor majoritate pozitive. Pe cel mai mare site de rezervari are un scor de 8,8 puncte, ceea ce il plaseaza la categoria "fabulos".

Comentariile negative se refera la faptul ca in loc de teren de tenis ar fi mai nimerita si binevenita o piscina in care sa te racoresti.

Preturile se invart in jurul sumei de aproximativ 75 euro cu mic dejun.
MAI POTI CITI