CONCURS SAMSUNG S10 castiga gratuit Galaxy Buds. Garantat pentru primii 2000 de participanti.

Conform regulamentului la acest concurs cu premii trebuie să precomanzi un telefon Samsung Galaxy S10/S10+, nou achiziționat, participant în campanie pe care să îl activezi utilizând un SIM card.

Pasul următor constă în accesarea contului Samsung Members și înscrierea în campanie accesând banner-ul de promoție vizibil în perioada 01 aprilie - 08 aprilie, 2019.

In aceasta Campanie participa produsele Galaxy marca Samsung respectiv: orice telefon nou achizitionat Samsung Galaxy S10/S10+ comercializate exclusiv de catre Samsung Electronics Romania S.R.L. prin intermediul partenerilor locali.
castigatori concurs samsung s10 casti galaxy buds

In cadrul acestui concurs SAMSUNG S10 se vor acorda un numar maxim de 2000 Premii, fiecare constand in cate un Samsung Galaxy Buds. Valoarea bruta estimata a unui premiu este de 722,22 lei.

Un participant va putea beneficia de maxim doua premii pentru doua Produse participante diferite achizitionate achizitionate (poate beneficia de cate un singur set de Samsung Galaxy Buds pentru fiecare Produs participant diferit achizitionat, acesta fiind identificat prin IMEI-ul lui unic).

Participantul trebuie sa acceseze banner-ul generat in contul Participantului din aplicatia Samsung Members in perioada 01 aprilie 2019 pana cel tarziu la data de 08 aprilie 2019, ora 23:59:59.

Participantul trebuie sa completeze formularul de colectare date necesare livrarii premiului cu date sale: nume, prenume, adresa de email, adresa de livrare, numar de telefon, data nasterii, CNP.

Excusiv primele 2000 de participari valide vor fi premiate, (inregistrarea ca Participant la campania SAMSUNG S10 a unei alte persoane decat cumparatorul produsului va duce la invalidarea acestuia precum si la pierderea oricarui drept asupra premiului).

Castigatorii castilor Galaxy Buds Samsung S10 vor primi un SMS din partea curierului prin care va fi instiintat in legatura cu livrarea premiului. 

Câștigătorii Galaxy Buds Samsung S10 sunt publicați în aplicația Samsung Members, la 30 de zile de la închiderea înscrierilor.
MAI POTI CITI