Pareri CUPUACU Scrub De Corp Cu Zahar Cristalin, exfoliant bun de la ZIAJA.

Cupuacu Scrub De Corp Cu Zahar Cristalin Ziaja, parerea comentariilor din parfumeriile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate.

1. Pareri Pozitive - 2,70
2. Pareri Negative- 0,70
3. Impresii neutre - 1,60

Emoţia parerilor referitoare la Cupuacu Scrub De Corp Cu Zahar Cristalin Ziaja
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,59
Surpriza - 0,62

Opiiiile clientilor apreciaza cel mai mult la CUPUACU Scrubul De Corp Cu Zahar Cristalin de la Ziaja faptul ca fxfoliaza foarte bine si miroase extraordinar!

Scrubul de exfoliere Ziaja lasa pielea usor uleioasa (trece cu orice gel de dus), ceea ce le-ar putea displacea unora, dar nu mai e nevoie sa te dai cu lotiune de corp dupa dus.

Scrubul De Corp Cu Zahar Cristalin de la Ziaja este un bun exfoliant care contine granule mari si nu contine apa.

Bogat in emolienti lichizi si microparticule scrubul De Corp Cu Zahar Cristalin de la Ziaja este recomandat pentru corp, maini si picioare

Scrubul De Corp Cu Zahar Cristalin CUPUACU inmoaie, netezeste si hidrateaza pielea uscata, asigurand un efect hranitor de durata si miros placut al pielii

Ingrediente compozitie CUPUACU Scrub De Corp Cu Zahar Cristalin de la Ziaja: Sucrose, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax), Paraffin, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Isopropyl Myristate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Cera Alba (Beeswax), Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Juglans Regia (Walnut) Shell Powder, Bertholletia Excelsa Seed Oil, Tocopherol, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Oil, Squalane, Theobroma Grandiflorum Seed Butter, Hydrogenated Castor Oil, Parfum (Fragrance).

Mod de utilizare CUPUACU Scrub De Corp Cu Zahar Cristalin Ziaja:

Aplicati pe pielea umezita. Aplicati cu miscari ciorculare dupa care clatiti.

Poate fi utilizat zilnic. Puteti sa folositi si restul prioduselor din gama cupuacu.

Cupuacu - Scrub De Corp Cu Zahar Cristalin 200g ZIAJA avea la momentul analizei recenziilor pretul de aproximativ 30 lei.
MAI POTI CITI