WIKI JULIA MICHAELS textiera si cantareata iubita de americani. NOU STAR sensibil si surprinzator.

O stiti pe JULIA MICHAELS? E imposibil sa nu fi auzit vreo melodie de-a ei la radiourile romanesti.

Cine estre NOUL STAR al  AMERICII cantareata, compozitoare, artista solo cu premii multe  in CV-ul profesional in ciuda varstei fragede de 25 de ani neimpliniti?

A NEW STAR IS SHINNING o vedeta pe firmamentul muzicii americane. Mignona blondina masoara 1,57 m inaltime dar asta nu o impiedica sa fie o femeie de succes.

Energica, vibranta, haioasa, dureros de sincera in interviuri fata asta a " rupt  gura targului".

JULIA MICHAELS e numele de scena. Numele real al cantaretei este JULIA CARIN CAVASSOS.

JULIA MICHAELS s-a nascut la 13 noiembrie 1993 in DAVENPORT IOWA , STATELE UNITE ALE AMERICII.
JULIA MICHAELS Biografie artista talentata

Tatal  este de origine mexican portorican. Se numeste JUAN MANUEL CAVASSOS.

Cand si-a adus familia in AMERICA domnului JUAN MANUEL CAVASSOS i s-a propus sa isi schimbe numele intr-unul mai lesne de inteles pentru americani.

Asta l-ar fi ajutat sa prinda roluri de italian in filmele americane caci domnul JUAN MANUEL avea aspiratii sa devina actor.

Zis si facut  domnul a ales cel mai comun nume american si asa de la numele sau JUAN MANUEL CAVASSOS s-a ajuns la JOHN MICHAELS.

Cele doua fete ale familiei  JULIA si sora  sa  au facut scoala primara si apoi au ajuns in  SANTA CLARITA, CALIFORNIA destul de aproape ca distanta de magnificul LOS ANGELES.

Din pacate pentru cele doua fete surori  au ajuns sa fie despartite pentru ca parintii lor au divortat. Acesta este un subiectdureros pentru JULIA MICHAELS.

 A suferitt mult din cauza divortului parintilor  iar pe sora sa o vedea destul de rar. Acum JULIA o considera pe sora sa suflet pereche si au o relatie feriicta petrec mult timp impreuna.

JULIA era un copil timid si cam singuratic de aceea spune ca prietenii sai nedespartiti erau cuvintele si scrisul cea mai frumoasa pasiune.

In clasa a patra a castigat un concurs de poezie si de atunci  JULIA si-a perfectionat scrisul.

Nu a ajuns sa scrie romane dar poezie toto i-a ramas lipita de suflet.  Asa si-a inceput cariera scriind versurile mellodiilor pentru artisti mari.

JULIA MICHAELS  este artizana succesului unor melodii ale artistilor SELENA GOMEZ, SHAWN MENDES, FIFTH HARMONY, GWEN STEFANI, JUSTIN TIMBERLAKE, JUSTIN BIEBER, HAILLE STEINFIELD.

Versurile scrise de ea au miez te atrag.  La 12 ani partiicpa la un comcurs la 14 ani le-a scris o scrisoare celor care se ocupau de turneeele artistilor.

La 20 de ani incepe colaborarea la scrierea versurilor melodiilor  unor artisti impreuna cu  reputatul cimpozitor JUSTIN  TRANTER.

A compus versuri ale melodiilor marilor artisti pana cand  a scris ceva pe care nu s-a indurat sa dea niciunui artist. Motivul? In versurile acelea erau descris e  emotii personale.

Si JULIA MICHAELS a decis ca e vrmea ca ea sa cante acele versuri. Asa a debutat in 2017, JULIA MICHAELS ca artista solo.

"ISSUES" aka " PROBLEME" aka "CHESTIUNI DE TOT FELUL: a devenit primul hit al JULIEI MICHAELS.

In sfarsit vesrsurile astea le-am simtit ca fiind profund ale mele ma descriau perfect si nu am avut cum sa dau aceste versuri sa fie cantae de alt artist desi au fost cantaret care s-au luptat sa o convinga pe JULIA sa lea dea lor melodia.

Si JULIA a dat lovitura  melodia a ocupat locul 11 tin topul de referinta BILLBOARD 100.

A primit 3 discuri de platina decernat de catre ASOCIATIA INDUSTRIEI cea mai proeminenta RIIA- RECORDING AMERICAN ASSOCIATION  INDUSTRY.

In 2018 este nominalizata la categoriile BEST VIDEO si BEST NEW ARTIST la PREMIILE GRAMMY.

Urmeaza alta melodie alt suscces cu" NERVOUS SYSTEM" ce a ocupat locull 48 tot in BULLBOARD 100.

JULIA canta la pian, chitara si activeaza in industria muzicala din 2010. A semnat muzica pentru filmul GIRLS.

Zilele trecute in 24 ianuarie 2019 JULIA MICHAELS a scos primul ei EP numit  INNER MONOLGUE part 1.

Inspuratia pentru versurile ei mestesugite ii vin din experientele ei de vita si ale prietenilor. Stiati deja ca unul din versurile melodiei SELENEI GOMEZ  considerate a fi celel mai bune versuri din toate timpurile au o istorie haioasa.

I CANT KEEO MY HANDS TO MYSELF asa suna versurile   la care ea JULIA s-a oprit si hop a adaugat I MEAN I COULD BUT WHY WOULD I WANT TO DO.

Toul e spontan la JULIA ea nu sta sa revina asupra ceea ce scrie. Dca ceva nu i se pare potrivit indrepta neajunsul pe loc.
JULIA MICHAELS poze rare in stiri noi

Spune ca ii place sa scrie versuri si ca e necesar sa fii inspirat pentru ca versurile unei melodii nu iti dau ragaz. In trei minute cat tine o melodie tu trebuie sa spui totul.

E ciudat dar fetei care divinizeaza cuvintele nu  ii place sa citeasca prea mult desi ai spune ca lectura e absolut necesara cand scrii.

JULIA spune ca face multe lucruri spontane. De pilda dupa ce s-a despartit de iubit s-a apucat sa scrie versuri care descriau ceea ce simtea.

A preferat sa cante ea si nu a dorit sa dea  versurile canteculuiunui artist.

JULIA MICHAELS e in plina  glorie e pe val. In aceasta perioada este plecta intr-un turneu de promovare.

Pe 2 februarie 2019 va concerta in BRISBANE, AUSTRALIA. Iubeste marea , niispul si lenevela de la plaja. Isi petrece cat de mult tomp posibil in compania surorii sale.

La fel ca si ea sora JULIEI scrie versuri.

Ce o enerveaza cel mai mult la un barbat? Sa nu spuna ca sensibilittaea unei femei este un defect. Sa nu ii spuna el OH, HONEY YOU ARE TOO SENSITIVE.

Plange deseori se descarca ii este ciuda ca lumea nu paote imparasi experiente si sentimente. Copilul ciudat si temator, rezervat s-a transformat intr-o  domnita in toata regula.

In pas cu moda merge la evenimente si timpul ei il dedica muziciic si versurilor.

Are 1 milion de urmaritori pe INSTAGRAM. Nu se astepta la succesul pe care il are.

A spus ca este absolut nebunesc ca hitul ISSUES sa fie ascultat si vazut de 134 de milioane de oameni.

JULIA MICHAELS crede in staeua ei si e sigura ca nu va canta mai mult decat va scrie versuri. Lumea o roga sa isi urmeze carera de cantareata dar ea le spune ca meseria ei este de compozitoare ea nu va inceta sa scrie versuri.

Cuvintele sunt lumea de vis a JULIEI MICHAELS. canta despre iubire despre inframgeri, dureri si bucurii.

Cu un har memaipomenit aplaudat la scena deschisa. Doamnelor, domnilor JULIA MICHEALS noul STAR al AMERICII.
MAI POTI CITI