Biografia EKATERINA SERGHEEVICI designerul brandului MORPHINE care a cucerit vedete si a starnit admiratie la PARIS FASHION WEEK 2018

WIKI. EKATERINA SERGHEEVICI a inceput 2019 cu un succes la care multe viseaza.

Cum credeti ca s-a simtit frumoasa atunci cand stilistul unei vedete de la HOLLYWOOD a contactat-o si a invitat-o sa isi prezinte creatiile la SHOW ROOM-ul din PARIS?

Chiar pentru o vedeta americana indragostita de creatiile  deseigner-ului EKATERINA SERGHEEVICI.

EKATERINA SERGHEEVICI a participat la FASHION WEEK-ul din PARIS in anul 2018 si a cucerit design-erii francezi iar colectia sa a avut succes.

EKATERINA SERGHEEVICI  straluceste. Este o femeie implinita profesional iar in viata particulara are parte de iubirea familiei.
EKATERINA SERGHEEVICI Biografie de designer

Este si  mamica fericita a unei "printese a gnomilor" asa cum glumesc parintii celebri ai micutei ALISA.

Cum a inceput povestea de succes a EKATERINEI? EKATERINA s-a nascut la  16 iunie 1986 in OR - CHISINAU.

A absolvit FACULTATEA DE JURNALISM si STIINTELE COMUNICARII in cadrul UNIVERSITATII din REPUBLICA MOLDOVA.

Jurnalista pasionata de emoda nu s-a lasat pana nu si-a indeplinit visele. Primul succes care i-a dat incredere a fost in 2017 cand a fost desemnata OMUL ANULUI la categoria MODA.

A participat la FESTIVALUL DELLA MODA RUSSE on ITALIA la MILANO si a avut succes.

A paspuns provocarii de a participa si la BUCHAREST FASHION WEEK in 2017. Fetele prezente au purtat tinute create de EKATERINA SERGHEEVICI.

A urmat FESTIVALUL MODEI de la IASI  si alte evenimente legate de moda. EKATERINA SEGHEEVICI este detinatoarea lantului de boutiquei IN VOGUE.

Creatiiile ei au devenit si brand si anume MORPHINE. Sa revenim la vedeta americana indragostita de brandul MORPHINE.

VEDETA americana este actrita  NAFESSA WILLIAMS si nu e virba de VANESSA WILLLIAMS.

NAFESSA WILLIAMS este nascuta la 4 decembrie 1989 si a fost nominalizata la PREMIILE TEENCHOICE AWARDS. E cunoscuta publicului pentru rolul din filmul STREETS si  apoi rolul apreciat in soap opera ONE LIFE TO LIVE.

NAFESSA i-a spus stilistului ei sa ii scrie EKATERINEI SERGHEEVICI si sa ii propuna sa trimita tinutele  la un show room-ul din PARIS.

Asta se poatee vedea si pe FACEBOOK-ul EKATERINEI. A HOLLYWOOD STAR- NAFESSA WILLIAMS wearing a MORPHINE COTTON JEANS WITH RUFFLED TULE FRAIN.

Asadar starul hollywoodian NAFESSA WILLIAMS poarta o creatie MORPHINE o pereche de blugi din bumbac si volane.

NAFESSA WILLIAMS a spus ca  trena aceea este cea mai  stylish fusta ever. Si nu doar NAFESSA s-a indragostiti de creatiile EKATERINEI.

Si vedeta JELENA KARLENSA a purtat la un eveniment  o rochie a brandului MORPHINE.

EKATERINA SERGHEEVICI detine un show room in CHISINAU. Acolo puteti vedea si priba rochiile fascinante  ale brandului MORPHINE.

Iata adresa SHOW room-ului
B-dul DECEBAL nr. 22 CHISINAU
TELEFON + 373 685 56 680

EKATERINA este o fmeie frumoasa si cocheta. Cu un trup de model. Este casatorita cu DUMITRU SERGHEEVICI absolvent de MEDIVINA specializarea pediatrie.

Si sotul EKATERINEI este o celebritatea el detinand si functia de DIRECTOR al FEDERATIEI DE BODY BUILDING.
Poze rare EKATERINA SERGHEEVICI

Iubirea EKATERINEI si a lui DUMITRU a trecut la un alt nivel .

Asta de cand au devenit parintii unei fetite adorabile pe nume ALISA. Fetita ii semna fiizc tatlui dar zambetul si caracterul sunt ale mamei asa spune EKATERINA SERGHEEVICI.

Se pare ca micuta merge pe urmele mamei. Adora sa coloreze si sa deseneze dar de imbracat s eimbraca mai mult sport precum taticul.

EKATERINA spune ca indiferent ce meserie va alege ALISA ea si sotul o vor sprijini si o vor lasa sa laega  ce va dori sa faca in profesie.

EKATERINA si DUMITRU au vieti ocupate dar au sprijinul parintilor. Serile se aduna in jurul mesei. Se manannca paste , lasagna cam ce prefera micuta ALISA

FAMILIA DUMITRU si EKATERINA SERGHEEVICI oameni calzi  impliniti pe toate planurile.

Asadar fetelor cand doriti sa aveti in dulap o rochie speciala nu uitati de EKATERINA SERGHEEVICI si brandul MORPHINE

EKATERINA iubeste ce face se joaca cu texturile materialelor si accesoriile sunt felurite de la paiete si sclipici la pene de paun.

Ce rochii colorate ce costume de blugi. Orice femeie care imbraca o rochie creata de  EKATERINA SERGHEEVICI se simte cu adevarat printesa.

Materiale fluide  colorate  indraznete. Creatiile precum creatoarea. O femeie curajoasa cu un business pe val.

Si cu atat mai mult  cu cat creatiile EKATERINEI au cucerit PARISUL si HOLLYWOOD-UL.
MAI POTI CITI