Pareri Meli Martisor, o colectie speciala de martisoare pentru 2019 de la Meli Melo Paris.

Meli Martisor, parerea comentariilor de pe site-urile de recenzii, de pe grupurile si forumurile monitorizate.

1. Pareri Pozitive - 2,70
2. Pareri Negative- 0,80
3. Impresii neutre - 1,50

Emoţia parerilor referitoare la Meli Martisor
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,60
Surpriza - 0,58

Meli Melo Paris a pregatit Meli Martisor, o colectie speciala de martisoare pentru 2019. Preturile martisoarelor sunt intre cuprinse 4.99 lei si 19.99 lei.

Pareri forumuri martisoare Meli Martisor 2019

Meli Martisor a fost inspirata de un concept care imbina excelent elementele traditionale si motivele colorate ale costumelor populare romanesti in martisoare fermecatoare cu design specific Meli Melo.

Astfel, micile simboluri ale renasterii naturii, create de Meli Melo, majoritatea considerate aducatoare de noroc in traditia noastra, pot fi purtate si dupa perioada specifica Martisorului, ca bijuterii charm, parte a scenariului perpetuu de innoire a timpului.

Colectia de martisoare Meli Martisor cuprinde in jur de 100 de modele de brose si bratari cu snur alb-rosu, toate designed by Meli Melo, disponibile in magazine de la inceputul lunii februarie, precum si online pe melimelo.ro.

In plus, multe dintre micutele piese au gravate diverse mesaje, asa incat fiecare dintre noi se poate regasi intr-unul dintre acestea.

1 martie semnificatia zilei, Colectii Meli Melo, martisoare cu mesaje urari texte 1 martie, Pareri Meli Martisor Melio Melo,
MAI POTI CITI