Pareri Silver Mountain Resort din Poiana Brasov. Impresii bune, preturi accesibile.

Silver Mountain Resort din Poiana Brasov, parerea comentariilor de pe site-urile de recenzii, de pe grupurile si forumurile monitorizate.

1. Pareri Pozitive - 2,80
2. Pareri Negative- 0,70
3. Impresii neutre - 1,50

Emoţia parerilor referitoare la Silver Mountain Resort din Poiana Brasov
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,60
Incredere - 0,67

Complexul Silver Mountain Resort se adresează celor mai pretențioși oaspeți. Indiferent de apartamentul pentru care veți opta.

Pareri impresii Silver Mountain Resort Poiana Brasov
Camere foarte spatioase, curate si calduroase. Privelistea este minunata si amplasarea hotelului este de vis. Recomandam restaurantul hotelului, foarte gustoasa mancarea

Silver Mountain Resort este amplasat în cea mai exclusivistă destinaţie turistică din România, Poiana Braşov, la 15 km de oraşul Braşov, şi la mai puţin de 180 km de Bucureşti. La numai 3 km se află cele 12 pârtii de schi cu diverse grade de dificultate.

Complexul este construit pe un teren cu suprafaţă de 2,5 ha şi cuprinde patru clădiri de apartamente (A, B, G1 şi G2) cu parcare subterană şi clădire multifuncţională care găzduieşte restaurantul, clubul şi centrul spa (piscina interioară, piscina exterioară încălzită, jacuzzi, saună umendă şi uscată, sala de fitness), fiind astfel asigurate toate facilităţile necesare pentru petrecerea vacanţei la munte

Pareri Impresii Silver Mountain Resort din Poiana Brasov
  • Servicii - 8.6
  • Curatenie - 8,6
  • Confort - 8,7
  • Facilitati - 8,6
  • Personal - 8,6
  • Raport calitate / pret - 8,5
  • Securitate - 8.3

Ansamblul rezidențial Silver Mountain Resort din Poiana Brașov va fi inclus în circuitul turistic ca unitate de patru stele cu 132 de apartamente disponibile.

Bookingpedia va fi operatorul apartamentelor şi a facilităţilor din cadrul complexului. 

Dezvoltarea mixului de facilităţi de către Bookingpedia are scopul de a asigura clasificarea complexului de apartamente Silver Mountain Resort la 4 stele. Complexul Silver Mountain a fost deschis publicului începând cu 1 noiembrie 2018.

impresii cazare camere Complex Silver Mountain Resort
Pe lângă închirierea a 132 de apartamente din complex, va fi închiriată şi sala multifuncţională ce cuprinde restaurantul, centrul spa şi sălile de conferinţă. Suprafaţa utilă închiriată este de aproximativ 20.000 mp.

BCR este proprietarul celor 132 de apartamente disponibile din cadrul complexului Silver Mountain, precum şi al clădirii multifuncţionale şi terenului aferent. 

Apartamentele vor fi în continuare promovate pentru vânzarea retail, viitorii proprietari având la dispoziție atât un apartament de vacanţă cât şi posibilitatea unei investiţii pe termen lung.

Proprietarii existenţi şi cei care vor achiziţiona un apartament în complexul Silver Mountain vor putea beneficia de o paletă largă de servicii hoteliere (restaurant, bar, acces la piscină, masaj, sală de fitness, valet parking, curăţătorie, etc). 

Bookingpedia va dota sala de conferinţe, centrul spa, restaurantul şi bucătăria aferentă. 

De asemenea, operatorul Bookingpedia va amenaja un loc de joacă pentru copii, centru de închiriere a echipamentului de schi profesionist, precum şi un serviciu shuttle-bus pentru clienţi către pârtiile de schi din Poiana Braşov.
MAI POTI CITI