Impresii HOTEL HILTON BANKSIDE din LONDRA. Un hotel ecologic si stilat pentru o vacanta chic in inima ANGLIEI

HOTELUL HILTON BANKSIDE din inima LONDREI din REGATUL UNIT AL MARII BRITANII si IRLANDEI DE NORD este un hotel ecologic elegant si stilat.

Am spus ecologic dar nu numai asta. E vorba de un apartament construit pentru cei ce se mandresc ca sunt vegani si raw vegani.

Potrivit pentru impatimitilor  calatoriilor  pentru cei ce iubesc confortul si chestiile cu stil.

Si pentru cei care au bani de lux au sansa de a calatori si de a avea posibilitatea de a se caza la hoteluri de patru stele.

HOTEL HILTON BANKSIDE din LONDRA, parerea comentariilor de pe site-urile de recenzii, de pe grupurile si forumurile monitorizate.

1. Pareri Pozitive - 2,80
2. Pareri Negative- 0,80
3. Impresii neutre - 1,40
Ghid recomamndari Cazare HOTEL HILTON BANKSIDE din LONDRA

Emoţia parerilor referitoare la HOTEL HILTON BANKSIDE din LONDRA
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,66
Surpriza - 0,57

Nu-i vorba ca in 2019 avem destui romani bogati.

Pentru inceput sa vedem cum ajungem la HOTELUL HILTON BAKSIDE din LONDRA acest oras cosmopolit  viu plin de energie .

Iata adresa:
HOTEL HILTON BANKSIDE-LONDRA ANGLIA
2-8- GREAT SUFFOLK, ST. L SE 1. OUG
TELEFON" +44-20 36 67 56 00

Dispune de 292 de camere EXECITIVES, SUITES,  si LUXURY PENTHOUSES

Luxul e la el acasa. Gasesti absolut tot ce ti-ai imagina si tot cu ce ai fost obisnuit daca esti un calator obisnuit cu confortul celor patru stele. Ba mai mult unii au considerat ca acest hotel ar merita din plin chiar SUPREMUL de 5 STELE.

Pareri Impresii HOTEL HILTON BANKSIDE din LONDRA
  • Servicii - 8.7
  • Curatenie - 8,6
  • Confort - 8,7
  • Facilitati - 8,5
  • Personal - 8,6
  • Raport calitate / pret - 8,5
  • Securitate - 8.2
  • WiFi gratuit - 8,7

Pentru ca aici gasesti ceva mai mult ca la 5 STELE. De pilda piscina acoperita un super lounge mai elgant ca la alte hoteluri londoneze.

HILTON BANKSIDE este privilegiat ca pozitie un bonus pentru cei care iubesc  sa viziteze si muzee, sa mearga la evenimente culturale si shopping-ul de calitate fara a  prejudicia  cultura in detrimentul cumparaturilor obsesive.

La o aruncatura de bat de hotel vei gasi o multime de locuri de vizitat. Cum ar fi MUZEUL TATE MODERN, PIATA BOROUGH, TEATRUL ST'S GLOBE THEATRE si CATEDRALA ST PAUL.

Nimic mai frumos  sa poti vedea o piesa de teatru si apoi sa te plimbi iar la finalul zilei sa mananci ceva deosebit.

Pentru pofticiosi veti gasi usor un restaurant vestit pentru bucatele interesante. E vorba de RESTAURANTUL  OXBO situat in interiorul hotelului apoi THE DISTELERY BAR.
Pareri Cazare HOTEL HILTON BANKSIDE din LONDRA

Si ce ziceti despre o fosta fabrica de ciocolata care gazduieste in aceeasi incinta atat un restaurant cat si o biblioteca?

LONDRA nu e pentru cei ce sunt la cura de slabire. De la mancarea stradala la meniurile ce contin  bucate internationale dar si cele specifice orasului gasesti toto ce vrei. Iar pentru amamtorii de bere este un rai.

CHEF PAUL BATES al restaurantului din cadrul HOTELULUI HILTON BANKSIDE are reputatia unui bucatar  excentric.

Si cum excentricitaile se platesc  poti  scoate din buzunar pentru o portie de mancare de la 186 de lire sterline in sus.

In camerele luxoase veti gasi masinaria de facut cafea dar si o cana de incalzit si pliculete din ceaiuri alese pentru cei ce nu beau cafea neaparat la prima ora.

Ce este cu apartamentul constuit pentru vegani?  Este o chestie  neauzita pana acum la noi  poate  doar cei de la CASE MARI.

SOCIETATEA VEGETARIENILOR impreuna cu cei din conducerea hotelului au vrut sa ii bucure pe cei care nu sunt prieteni cu carnita si preparatele din carne.

Si s-au gandit sa faca un apartament unde totul respira a ECOLOGIC.

Asa se face ca mobila din apartament este facuta pe comanda din materiale reciclabile din surpriza nu ati crede da, din ananas acel fruct atat de recomandat pentru sanatatea noastra atat a celor ce mananca  orice dar si a  veganilor.

Pernele sunt umplute cu hrisca iar covoarele sunt facute din bumbac. Toate produsele sunt ecologice si suntem asigurati ca nu au fost testate pe animale.

Tz... tapiteria fotoliilor este din piele ecologica cum altfel? Londoneza  desginera  EMILY POTTER ne asigura ca  toata suflarea veganilor va fi incantata sa se cazeze la HILTON BANKSIDE HOTEL in acest apartament.
Impresii Camere HOTEL HILTON BANKSIDE din LONDRA

Chiar si pernele de  decor sunt tot ecologice. Spatioase sunt toate camerele. Aproape ca nu iti auzi pasii cand umbli prin camera. Produse cosmetice de top.

Personalul e gata sa iti dea orice informatie ai avea anevoie. E un zumzet continuu si fiecare  stie  pe de rost   ce are de facut astfel incat sa iti faca sederea placuta.

Daca aveti drum la LONDRA  nu veti gresi daca veti alege sa va cazati la HILTON BANKSIDE HOTEL.
MAI POTI CITI