NUNTA Justin Bieber si Hailey Baldwin 2019. Cine creeaza ROCHIA de MIREASA.

Apropiați ai cuplului Justin Bieber  si Hailey Baldwin au declarat că nunta celor doi este programată pentru data de 28 februarie 2019.

Lista invitaților la nunta Justin Bieber si Hailey Baldwin este una pe măsură. 

Pe lângă membrii familiilor lor, Kendal Jenner, se află pe fabuloasa listă, și asta pentru că este foarte bună prietenă cu Hailey.

Tot pe surse se spune ca Hailey Baldwin și-a ales unul dintre cei mai celebri creatori de modă pentru a-i face rochia de mireasă.
Nunta Hailey Baldwin Justin Bieber creatorul rochiei de mireasa

Acesta este nimeni altul decât creeatorul Virgil Abloh, unul dintre cei mai buni designeri ai momentului, care lucrează la casa de modă Louis Vuitton si care se pare ca va creea o spectaculoasa rochie de mireasa pentru Hailey Baldwin.

Hailey Rhode Bieber este model și vedetă americană de televiziune. Tânăra are 21 ani și este fiica actorului Stephen Baldwin.

Totuși, nimeni nu știe precis unde va avea loc nunta lui Justin Bieber si Hailey Baldwin.

În prezent sunt vehiculate pe surse 2 opțiuni: Hailey și-ar dori să aibă loc la New York, în timp ce Justin Bieber ar vrea să se căsătorească în Canada, locul în care s-a născut și a crescut.

Printre invitați se mai numără și managerul lui Bieber, Scooter Braun. Jaden Smith, fiul actorului Will Smith, va fi de asemenea prezent, deoarece este un prieten apropiat al lui Justin. 

Cel care va oficia slujba religioasă ar putea fi Carl Lentz, unul dintre pastorii bisericii Hillsong din Los Angeles, la care au aderat foarte multe celebrități. 

Insa pe de altă parte, relația lui Justin Bieber cu Carl Lentz s-a răcit după ce artistul s-a despărțit de Selena Gomez.

Biserica penticostală Hillsong, a devenit un fenomen, valorificând şi modelând tendinţele din evanghelism şi din cultura creştină a tinerilor. 

Afiliată Bisericii Creştine Australiene, Biserica Hillsong, a cărei muzică a ajuns în topurile australiene cu mai multe albume, se adresează tinerilor creştini din marile oraşe, unde credinţa pare demodată.
MAI POTI CITI