Biografia OANA BULAI. Consilera premierului de la politica la sefa SALROM, femeia specialista in vindecari.

WIKI OANA BULAI. E blonda, frumusica, cocheta si e SUS PE VAL vorba unui cantec. DUMNEZEU i-a zambit larg domnitei pe nume OANA GIANINA BULAI.

Daca nu ati auzit pana acum cine este doamna OANA GIANINA BULAI aflati ca este  consiliera pe probleme de sanatate si educatie a premierului VIORICA VASILICA DANCILA.

Conform biografiei in luna martie a anului 2018, OANA GIANINA BULAI a fost numita consilier de stat in APARATUL PROPRIU AL PRIMULUI MINISTRU al ROMANIEI.

OANA GIANINA BULAI a inceput cu dreptul in 2019. Acum doua zile a fost numita membru provizoriu in CONSILULIUL DE ADMINISTRATIE dar si SEFA la SALROM. Adica PRESEDINTA SALROM.
biografie oana bulai salrom

SALROM este cunoscuta in primul rand locuitorilor din NEAMT drept SOCIETATEA care se ocupa cu exploatarea si comercializarea sarii geme, exploatarea, prelucrarea si comercializarea produselor de sare gema.

Sunt cele doua linii de baza a acestui business.  Societatea a investit intr-un program de investitii menite sa pastreze SALROM intr-un lider regional in domeniu.

Asa spune noua presedinta a SALROM, OANA GIANINA BULAI. Presa a spus ca OANA GIANINA BULAI merge pe drumul deschis de GABRIEL MURAR cel poreclit drept "REGELE SARII.

Acest domn a fost un apropriat al controversatului  avocat DORU BOSTINA. Adica domnul avocat este la randu-i apropriat al  domnilor VIOREL HREBENGIUC si al lui "PINALTI" domnul GHEORGHE STEFAN.

Hmm...  Dar OANA GIANINA BULAI spunea presa este protejata adica sustinuta de presedintele PSD al CONSILIULUI JUDETEAN NEAMT, IONEL ARESENE.

Cine este IONEL ARESENE? Fix un apropriat al domnului LIVIU DRAGNEA. Tot presa spune ca  si dati-mi voie sa citez " BLONDA LUI ARSENE devine "BARONEASA SARII"specialista in "respiratia inimi".

 Daca  veti cauta pe situl societatii sau in social media OANA se prezinta :

"SUNT OANA antreprenor, trainer in  dezvoltare personala si spirituala si adaugam autoarea cartii "TU, GHID CU SECRETE DESPRE TINE".

OANA GIANINA BULAI a detinut mai multe functii politice. A fost consilier local al municipiului ROMAN orasul natal, consilier judetean in CONSIULIUL JUDETEAN NEAMT, administrator public al orasului.

OANA spune ca are 20 de ani in experienta politica. Inanite de politica a condus mai multe comapanii din mediul privat.

Daca va intrebati cum a putut ca la cei 30 de ani pe care ii va implini anul acesta sa reuseasca sa fie o femeie bogata si implinita trebuie sa cautam raspunsuri si in alta zona.

OANA GIANINA BULAI este licentiata in ADMINISTRATIE PUBLICA are un MASTER in "PSIHOLOGIE POLITICA SI LEADERSHIP In ADMINISTRATIE".

In 2015 OANA GIANINA BULAI a scris o carte " TU- GHID CU SECRETE DESPRE TINE".

BLONDA spune ca a invatat de la maestri a facut cursuri de SHAMANISM, RESPIRATIA INIMII, RESPIRATIA HOLOTROPICA, THETA HEALING, TEHNICI DE VINDECARE, REIKI,  MEDITATIA PRIN RUGACIUNE.

A trait experiente intense si a desoperit  ca nu e asa greu sa fii propriul tau stapan. Ne-a descris un set de 15 regului pentru a ne recapata increderea in noi. Aviz amatorilor care vor sa fie afle cum sa preia fraiele propriei vieti.

Cat despre convingerile politice iata ce spune blonda familista si mamica a unui baietel pe nume STEFANUT.

"Cred in social democratie pentru ca pentru mine sunt importanti oamenii. Unii impart oamenii in : slabi si  puternici dar si saraci si bogati. Eu sustin o soicietate  in care  care romanii sa aiba drept la educatie, la servicii de sanatate de calitate,si la protectie sociala."

Teoretic asa este la nivel de vorbe toti consilierii, politicienii vor binele romanilor poti spune ca nu este asa ?

Numai ca atunci cand nu ai resurse financiare  e mai greu. Dar OANA GIANINA nu are griji de acest fel caci nu stiu cum se face dar conform declaratiei de avere din 2018 doamna consilera este o femeie bogata.

Terenuri in satele din judetele ROMAN si NEAMT, tablouri, bijuterii si alte acareturi de 500.000 de euro.

Pe doamna consillier  o preocupa in afara joburilor si moda ea find asociat in doua companii una avand ca obiect de activitate modelling-ul si alta in comert.

OANA e mandra de parintii sai care au botezat-o cu nume de sfant si crede ca  ii poarta noroc. E activa pe blogul ei si  le arata oamenilor  preocuparile unei femei bogate.

Participa la activitati culturale si merge prin strainatate. Asculta muzica ii admira pe SMILEY, LARA FABIEN, DIANA DUMITRESCU. Am vazut-o pe OANA GIANINA BULAU pe 11 ianuarie 2019 la ceremonia de la ATENEUL ROMAN atunci cand tara noastra a preluat conducerea la presedentia UNIUNII EUROPENE.

Mereu la moda, zambitoare OANA crede ca viata i s-a schimbat in 2007 cand a urmat cursuri precum mentorul ei ANDY SZEKLY antreprenor, speaker.

Ii plac citatele si vrea sa creada ca este o femeie puternica . Dar ce-ar fi fost OANA GIANINA BULAI fara apetenta pentru lumea politicii?

Sa intelegem ca pentru a avea succes trebuie sa incepi de la o varsta frageda. In 11 ani  de la varsta de 18 la 29 de ani a muncit mult. POLITICA i-a deschis portile spre un trai lipsit de griji.

Nu a pierdut vremea. OANA GIANINA BULAI detine functii importante, e antreprenor, autoarea unei carti, mama, sotie.

Ce mai conteaza ca unii stiu ca ai fost  protejata unui om politic. BLONDELE cuceresc.  Avem exemple in politica BLONDA lui BASESCU, BLONDA lui CAPATOS si acum BLONDA lui ARSENE de la PSD.

Speram ca OANA GIANINA BULAI sa faca o "figura buna" ca la fotbal in lumea politicii. Sa fii desemnata la 29 de ani intr-o functie guvernamentala si apoi sa tii in maini destinele unei companii de interes national nu e de colo.

OANA GIANINA BULAI e NOUA BLONDA de la   GUVERN. S-a nascut intr-o zodie norocoasa si a stiut ce vrea de la viata.

Nici nu este greu sa te afirmi cand iti doresti asta nu? Cele care nu au resuit sa mai persevereze.

Doar OANA GIANINA BULAI  ne marturiseste ca  a trecut de la frica la dragoste pe un fagas intortocheat si nebanuit. Si asa a invatat sa fie libera!

E musai sa cititi cartea domnei consiler OANA GIANINA BULAI.
MAI POTI CITI