Marriott Bonvoy Moments pareri program de loializare cu beneficii unice: proprietăți de LifeStyle si de LUX.

Incepând cu 13 februarie 2019, Marriott Rewards Moments și SPG Moments vor deveni Marriott Bonvoy Moments, care împreună cu Marriott Moments vor avea aproximativ 120.000 de experiențe din 1.000 destinații disponibile pentru cumpărare sau prin răscumpărarea punctelor. 

În plus membrii programului Marriott Bonvoy Moments vor avea acces la atracții și excursii relevante la nivel local, cum ar fi drumeții în Patagonia, excursii în deșert pe cămilă în Maroc sau croaziere spre satele plutitoare ale Vietnamului.

Marriott Bonvoy Moments, parerea comentariilor de pe site-urile de turism, de pe grupurile si forumurile monitorizate.

1. Pareri Pozitive - 2,80
2. Pareri Negative- 0,70
3. Impresii neutre - 1,50

Pareri fidelizare Marriott Bonvoy Moments

Emoţia parerilor referitoare la Marriott Bonvoy Moments
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Incredere - 0,65
Anticipare - 0,57

Pe parcursul anului 2019, Marriott va promova programul de loializare Marriott Bonvoy cu o serie de evenimente experimentale pentru membrii care profită de parteneriatele de marketing ale companiei cu mărci iconice, printre care se numără NCAA și FIA Formula One, precum și sponsorizări precum cele de la Oscaruri, Festivalul de muzică și arte din Coachella Valley, Festivalul de Jazz din Dubai sau Campionatul Mondial de Golf din Hong Kong.

Cu programul de loializare Marriott Bonvoy, membrii vor avea acces la portofoliul Marriott de mărci, inclusiv cea mai mare colecție de proprietăți de lifestyle și de lux. 

Fie că este vorba de bungalouri la The St. Regis Maldives Vommuli Resort, resorturile montane situate în fața pârtiilor de schi, cum ar fi The Westin Resort și Spa Whistler, proprietățile de pe malul mării, cum ar fi The Ritz-Carlton Bali, zgârie-nori urbani care oferă priveliști panoramice, cum ar fi hotelul JW Marriott Marquis Hotel Dubai sau fostele palate, cum ar fi Palatul Gritti (Veneția), Marriott Bonvoy oferă membrilor experiențe de neegalat, împreună cu oportunitatea de a câștiga beneficii.

Cei 120 de milioane de membri Marriott Bonvoy Moments au acces la cel mai mare portofoliu hotelier la nivel mondial, la cele mai bune tarife ale camerelor și la beneficiile membrilor, precum și la colecția de experiențe Moments, care aduc explorarea și descoperirea lumii în prim plan.
MAI POTI CITI