Impresii HOTEL INTERCONTINENTAL SHANGHAI Wonderland. Cu doua etaje subacvatice un hotel devenit brand.

Deschis in anul 2018 HOTELUL INTERCONTINENTAL SHANGHAI Wonderland din CHINA a devenit un brand  ub hotel ce iese din tipare frecventat de oameni de afaceri si turisti impatimiti de lux.

Hotelul INTERCONTINENTAL din SHANGHAI Wonderland are o istorie interesanta. Are 18 etaje dintre care doua etaje sunt  subacvactice.

A fost construit dintr-o cariera  abandonata si in acest mod s-a rescris o fila noua pentru a sublinia relatia dintre oras si natura.

Peisajele iti taie rasuflarea ai impresia ca ai ajuns intr-o lume a minunilor.

HOTEL INTERCONTINENTAL Wonderland SHANGHAI, parerea comentariilor de pe site-urile de recenzii, de pe grupurile si forumurile monitorizate.

1. Pareri Pozitive - 2,90
2. Pareri Negative- 0,70
3. Impresii neutre - 1,40

Pareri Impresii HOTEL INTERCONTINENTAL SHANGHAI Wonderland

Emoţia parerilor referitoare la HOTEL INTERCONTINENTAL Wonderland SHANGHAI,
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,69
Surpriza - 0,62

Sunt 6 SUITES aflate sub apa fiecare camera are un balcon si sunt instalate niste boxe prin care iti poti regla singur jocul nepaimomenit de lumini si ape.

Ce vezi  fantani de ape ca o cascada mai ceva ca la HOTEL BELLAGIO din AMERICA in inima orasului LAS VEGAS.

Arhitectul sef MARTIN JICHMAN care a lucrat cu o echipa de 41 de ingineri povesteste ca totul a fost o poveste care s-a terminat cu happy end.

Sa te apuci sa lucrezi la o asa constructie cand ai de-a face cu o cariera parasita asta presupune curaj si  dorinta de a depasi normalul.

Nimeni nu stia la ce sa se astepte daca vor reusi sa construiasca hotelul pentru ca existau multe necunoscute. Iar pericolul te putea astepta din orice colt.

Cum arhitectului MARTIN JICHMAN ii plac provocarile a acceptat proiectul iar rezultatul finit al muncii sale a meritat toate noptile de nesomn.

Echipa de ingineri a lucrat pentru remedierea  problemelor  si acestea nu au fost putine.

Sa stiti ca aveti ocazia sa faceti catarari si chiar sa practicati kaiacul. O pista de aterizare pentru ca  hotelul dipune de un elicopter va va face o intrare ca in filme de neuitat.

Arhitectul spune ca a incercat sa creeze nu doar un spatiu functional dar mai ales un loc de refugiu plin de liniste, o lume fascinata acvatica si nu numai unde lasi deoparte toate grijile.

Se stie cat de aglomerate sunt  orasele chinezesti asa incat  tota lumea dorea un loc inde sa isi petreaca vacanta departe de zbuciumul orasului.

LUX, ELEGANTA, PEISAJE si unde mai pui hotelul este situat la o ora de centrul SHANGHAI-ului.

O realizare de exceptie sa poti ingloba natura intr-o cladire care sa fie nu doar functionala dar si deosebita prin faptul ca esti practic in natura.

In camere mobilierul insemna multa pitara  iar atentia la detalii este minutioasa. Obiecte de design intre care si asteroizi.
pareri cazare camere intercontinental shanghai

CLUB LOUNGE-UL este fantasticc si un etaj mai jos veti gasi QUARRY BAR-ul.

Restaurantul are specific   de seafoof cum alrfel daca nu specialitai din fructe de mare, peste, acvarii imense. Ce rasarit poti vedea ai parte de lumina in timpul zilei ferestre imense.

Totul este la superlativ si o vizita la acest hotel va deveni un punct de referinta in albumul amintirilor oricarui calator  pasionat.

LUX, CALITATE a  servicillor, eleganta. peisaje si mancare deosebita ce sa iti mai doresti. Oare cum te trezesti dupa o noapte petrecuta la INTERCONTINENTAL SHANGHAI HOTEL?
MAI POTI CITI