Biografia Andreea Arsine instructoarea de fitnes de la EXATLON 3 2019.

Conform biografiei personale Andreea Arsine a fost văzută ca o mare speranţă a sportului românesc încă din copilărie.

Andreea Arsine practică atletismul de la vârsta de opt ani şi are în spate 11 ani de performanţe. 

Născută în Botoşani, Andreea Arsine a activat mai întâi la Liceul cu Profilul Sportiv sub îndrumarea profesorilor Mihaelei Ungureanu şi a lui Florin Melinte, apoi la CS Botoşani, unde antrenorul ei a fost Dan Mighiu. 

In wiki-ul profesional Andreea Arsine si-a trecut de-a lungul timpului numeroase titluri castigate: campioană naţională, internaţională şi balcanică la atletism.

Insa putin stiu ca Andreea Arsine a lucrat 5 ani la Poşta Română, mai întâi în Botoşani (oraşul ei natal) şi apoi în Bucureşti.
wiki biografic andreea arsine exatlon 3

Arsine a fost factor poştal, străbătând zeci de kilometri pe zi. În această perioadă a participat şi a câştigat de mai multe ori Marşul Factorilor Poştali, atât la nivel naţional cât şi balcanic.

Moartea tatălui ei a fost evenimentul care i-a marcat existenţa. Fost boxer, tatăl Andreei Arsene a fost omul care a sprijinit-o cel mai mult în cariera sportivă pe Andreea. 

Acesta şi-a dorit toată viaţa s-o vadă pe Andreea campioană. În 2014, la un an de la moartea acestuia, Andreea decide să se reapuce de atletism şi începe să se pregătescă pentru Jocurile Olimpice din 2016.

În cursa olimpică, Andreea a terminat pe locul 45 din cele 74 de sportive care au luat startul, cu timpul de o oră, 38 de minute şi 16 secunde, adică cu aproape 10 minute mai mult decât învingătoarea, atleta chineză Liu Hong, care a fost cronometrată cu timpul de o oră şi 28 de minute şi 35 de secunde.

Atletei Andreea Arsine si artistilor de succes AMI si Mario Fresh li se adauga, in echipa Faimosilor, inca sapte concurenti plini de energie si dornici sa isi demonstreze calitatile sportive, puterea psihica si sa isi depaseasca limitele in acest nou sezon „Exatlon', care se anunta unul incendiar.

Lista concurenti faimosi EXATLON 3, 2019:
  • Costin Gheorghe, 29 de ani
  • Andreea Mihaela Zaragiu, 32 de ani
  • Diana Pivniceru, 27 de ani
  • Andrei Boțoaca, 24 de ani
  • Ciprian Mariș, 27 de ani
  • Catalina Seicaru, 25 de ani
  • Ion Surdu, 23 de ani
Exatlon sezonul 3 are premiera sâmbătă, 12 ianuarie 2019 la ora 20:00, la Kanal D
MAI POTI CITI