Pareri Yasou Express restaurante fast-food cu meniuri grecesti la preturi accesibile.

Restaurante Yasou Express cu meniuri grecesti, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate.

1. Pareri Pozitive - 2,60
2. Pareri Negative- 0,90
3. Sentiment neutru - 1,50

Emoţia parerilor referitoare la Restaurante Yasou Express cu meniuri grecesti
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,62
Surpriza - 0,58

Yasou Express este un lant de restaurante de tip fast-food, care imbina elemente traditionale din cultura gastronomica elena cu gusturile si stilul de viata ale bucurestenilor.

Impresii meniu Yasou Express restaurant grecesc

Gustul autentic al preparatelor grecesti este asigurat prin ingredientele folosite, importate in proportie semnificativa din Grecia.

Retetele din meniul Yasou Express sunt semnate de Chef Iosif Stefanescu, Head Chef al restaurantelor Osho si Yasou din Bucuresti, si al lantului de restaurante tip fast-food Orotoro.

Retetele de inspiratie mediteraneana si-au gasit rapid locul in bucataria romanilor, de la musaka, la salata de vinete si sutele de combinatii care capata gust datorita sosului tzatziki.

Sub conceptul „Grecesc Urban TO GO”, Yasou Express reinterpreteaza cele mai apreciate retete traditionale grecesti, adaptate pentru a se potrivi gusturilor romanilor, dar si ritmului urban.

Elementul grecesc este pastrat prin autenticitatea ingredientelor folosite in meniuri, importate, in proportie de 80%, din Grecia.
Yasou Express pareri restaurant grecesc Bucuresti

Gyrosul, salata greceasca sau deserturile pe baza de miere si ciocolata se regasesc, de asemenea, printre preferinte.

La Yasou Express aceste retete sunt aduse cat mai aproape de gustul lor traditional, prin ingrediente si moduri de preparare specifice, accesibile in principalele centre comerciale din Bucuresti pentru a fi savurate rapid, pe loc sau la pachet.

In 2019 lantul de restaurante Yasou Express se va extinde cu noi unitati in centre comerciale din Bucuresti, dar si din tara.
MAI POTI CITI