REGULAMENT Ghiceste cei 4 finalisti Vocea Romaniei 2018 si castiga o masina Opel Combo Life via finalistivocea.protv.ro

VOTEAZA cei 4 finalisti la VOCEA ROMANIEI 2018 si poti castiga o masina OPEL Combo Life prin tragere la sorti la concursul organizat de PRO TV!

Conform regulamentului concursul "Noul Combo Passenger spre Marea Finala" este organizat in legatura cu primele Editii transmise in direct (live) ale emisiunii Vocea Romaniei din 8 decembrie pe postul de televiziune PRO TV.

Finala Vocea Romaniei 8 este doar prima oprire.

Continuă-ți drumul la volanul unui Opel Combo Life. GHICEȘTE CINE VOR FI CEI 4 FINALIȘTI
LA VOCEA ROMANIEI 2018 ȘI INTRĂ ÎN CURSĂ!

ghiceste finalistii vocea romaniei 2018 si castiga conform regulamentului o masina opel combo

Modul de desfasurare a concursului Vocea Rommaniei 2018 se va face online pe pagina finalistivocea.protv.ro acolo unde vor fi uploadate poze si numele concurentilor Vocea Romaniei care vor participa la semifinalele 2018.

Pentru a participa la concurs participantii trebuie sa acceseze  online pagina concursului, sa completeze formularul de partipare cu toate datele solicitate si sa selecteze cei 4 concurenti pe care ii considera ca vor fi desemnati Finalisti ai Vocei Romaniei 2018.

Castigator al concursului va fi desemnat participantul care a pronosticat in mod corect cei 4 finalisti ai Vocei Romaniei 2018

In cazul in care mai multi participanti au ghici corect cei 4 finalisti Vocea Romaniei castigator va fi desemnat participantul care s-a inscris primul in pagina de concurs conform datelor inregistrate pe serverul care gazduieste pagina de internet a concursului.

Castigatorul va fi anuntat in Finala emisiunii Vocea Romaniei din data de 14 decembrie 2018.

ATENTIE! propunerile participantilor in cadrul concursului nu vor produce niciun efect in privinta desemnarii Finalistilor Vocea Romaniei 2018. Desemnarea celor 4 finalisti se va realiza conform formatului emisiunii prin TELEVOTING!
MAI POTI CITI