REGULAMENT Concurs Telekom 2019, castiga "Un Samsung Galaxy Note8 pe zi". Reguli inscrieri.

Conform regulamentului, concursul TELEKOM castiga "Un Samsung Galaxy Note8 pe zi" se va desfasura pana in data 21 februarie 2019.

Potrivit informatiilor din regulament, pentru a intra in tombola pentru castigarea unui telefon Samsung Galaxy Note8 pe zi trebuie sa activezi o cartela Telekom de minim 5 euro credit sau reîncarca, folosind plata cu cardul, cartela Telekom cu minim 5 euro.

Participantii la concursul Telekom cartela reincarcabila trebuie sa se inregistreze in concurs prin trimiterea unui SMS gratuit de pe numarul de telefon eligibil la numarul scurt 881.

regulamentul concursului cartela telekom castiga un samsung galaxy note8

Participantul va primi in scurt timp un mesaj de confirmare.

In cadrul acestei tombole cu premii cartela Telekom vor fi desemnati prin 13 trageri la sorti saptamanale 88 de castigatori.

Prima tragere la sorti se va face pe baza inscrieriilor in promotie in perioada 26 noimebrie 2018 - 28 noiembrie 2018 (inclusiv).

Ultima tragere la sorti ( extragerea 13) a castigatorilor telefonului Samsung Galaxy8 se va face pe baza inscrieriilor realizate in perioada 15 februarie 2019 - 21 februarie 2019 (inclusiv).

Numele si prenumele castigatorilor Samsung Galaxy8 cartela Telekom vor fi facute publice online pe pagina www.telekom.ro/myaccount/reincarcare/card/ precum si prin canalale de social media Facebook si Instragram.

Pentru intrarea in posesie a premiului castigatorii telefoanelor Samsung Galaxy Note8 la cartela Telekom vor fi contactati telefonic in termen de 5 zile lucratoare tragerii la sorti.

Premiile vor fi transmise prin curier. Dupa a doua tentativa de trimitere esuata de catre curier la participantul castigator premiul va fi anulat.
MAI POTI CITI