Pareri Uber Eats Auchan lamasa.auchan.ro meniu creat de Chef Marin Sabau si Chef Sorin Barbu.

Auchan Uber Eats, parerea recenziilor si comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate.

1. Pareri Pozitive  - 2,70
2. Pareri Negative - 0,60
3. Sentiment neutru - 1,70

Emoţia parerilor referitoare la Auchan Uber Eats (Ekman)
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,62
Incredere - 0,58

Auchan Retail România a intrat în platforma Uber Eats cu o gamă de produse gastronomice de restaurant, creată de Chef Marin Sabău și Chef Sorin Barbu.

pareri lamasa auchan uber eats cotroceni

Primul magazin conectat la platformă este Auchan Cotroceni, urmand ca în scurt timp, toate magazinele din București aflate în aria de acoperire actuală a Uber Eats să ofere acest nou serviciu.

Clienții Uber Eats vor putea comanda din aplicație meniurile speciale Auchan, disponibile pentru clienți și în sistemul Auchan Click & Collect, prin comandă pe site-ul lamasa.auchan.ro și ridicare direct din magazin, în maxim 30 de minute. 

Gama de meniuri nou lansată de Auchan cuprinde 25 de feluri de mâncare din bucătăria românească modernă, dar și retete din bucătăria internațională.

În România, rețeaua Auchan numără în prezent 33 de hypermarketuri, 15 magazine de proximitate și 3 supermarketuri MyAuchan. 

Retailerul francez a reintrat pe profit in 2017, raportând un profit de 74,99 de milioane de lei, în condițiile în care în 2016 pierderile înregistrate au fost de 23,9 milioane de lei, potrivit datelor publice.
MAI POTI CITI