Pareri E.ON Duo abonament 50% reducere la prima factura a fiecarui an. Recenzii pozitive pe forumuri.

Abonament  E.ON Duo gaze si electricitate, parerea recenziilor si comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate.

1. Pareri Pozitive  - 2,60
2. Pareri Negative - 0,70
3. Sentiment neutru - 1,70

Emoţia parerilor referitoare la  abonamnent E.ON Duo  (Ekman)
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,60
Surpriza - 0,57

Cu noul abonament E.ON Duo ai o singură factură la electricitate şi gaz, o plată unică şi un singur furnizor de încredere pe care să îl contactezi pentru informaţii şi suport.

pareri forumuri abonament e.on duo gaze si electricitate

Mai mult chiar, E.ON Duo aduce electricitate și gaze naturale împreună, acum cu 50% reducere la prima factură a fiecărui an.

Exemplu de calcul abonament E.ON Duo

Valoarea estimată a facturii tale de Electricitate și Gaze naturale E.ON Duo pentru un consum de energie electrica lunar de 150 kWh pret 0,21 lei/kWh si consum de gaze naturale 600 kWh la pretul de 0,099 lei/kWh este de 205 lei

Ai flexibilitate la plata facturii atât online, cât şi offline, în punctele fixe şi magazinele E.ON.

Beneficiezi de cea mai avantajoasă ofertă şi economiseşti lună de lună, atât la electricitate cât şi la gaz.

Preţul pe kWh rămâne fix pe toată perioada contractuală. Estimarea facturii lunare se face 100% transparent, încă de la începutul procesului de contractare, direct în configuratorul din pagina de produs.

Pentru a contracta un abonament E.ON Duo tot ce trebuie să ai la îndemână sunt copii sau poze ale actului de identitate, ultima factură de electricitate şi/sau factura de gaze naturale şi o copie a documentului de proprietate, în cazul în care nu eşti titular de contract.
MAI POTI CITI