Pareri de la Cardul REVOLUT la Imprumuturi si Depozite garantate pana la 100.000 euro prin SEGD.

De Revolut teapa si Revolut pareri, la mai subtilele card Revolut review si Revolut Anaf interesele romanilor pentru REVOLUT sunt vizibil prezente in spatiul online si nu numai.

Astazi stirile financiare au venit cu noi informatii despre Revolut (companie cu sediul central la Londra), care sunt imbucuratoare si arata parerea buna a organismelor financiar-bancare europene.

Astfel, conform stirilor, Revolut a obținut licența bancară europeană și va începe operațiunile în 2019. 

Lucru pozitiv pentru noi, mai ales ca in România REVOLUT are peste 115.000 de utilizatori (cilenti).

pareri forum imprumuturi revolut si depozite garantate

De asemenea, aplicaţia Revolut anunţă că va începe să accepte depozite și să ofere împrumuturi, atât pentru persoane fizice cât și juridice.

Revolut va începe implementarea licenței anul viitor, concentrându-se inițial asupra țărilor europene mai mici, înaintea pașaportării ulterioare pe piețele-cheie precum Marea Britanie, Franța sau Polonia.

Licență bancară va permite utilizatorilor să își depună salariile direct în Revolut, iar depozitele vor fi garantate până la 100.000 euro prin Schema Europeană de Garantare a Depozitelor (SEGD)

În plus, Revolut va începe să lucreze pentru a oferi utilizatorilor descoperit de cont (overdraft), precum și împrumuturi atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice.

Aplicaţia spune că deschide în prezent între 8.000 și 10.000 de conturi curente zilnic, iar utilizatorii tranzacționează lunar peste 4 miliarde de dolari. 

Veniturile Revolut au crescut de cinci ori in 2017, iar compania a atins pragul de rentabilitate în luna decembrie 2017.

Revolut a anunțat planurile de a se extinde pe alte piețe în afara Europei și preconizează că va lansa în Statele Unite, Canada, Singapore, Japonia, Australia și Noua Zeelandă în prima parte a anului viitor. 

Expansiunea globală va permite utilizatorilor Revolut din Europa să aibă detalii locale de cont în noile piețe și să transfere bani gratuit, imediat, către aceste piețe.
MAI POTI CITI