CONCURS Raiffeisen Leasing castiga un MINI Cooper in 2019. REGULAMENT castigatori.

Conform regulamentului, pentru a participa la concursul Raiffeisen Leasing trebuie sa inchei un contract de leasing financiar in perioada 10 octombrie 2018 – 31 ianuarie 2019 si poti castiga un autoturism MINI Cooper.

La concursul “Castiga un MINI premiu cu Raiffeisen Leasing! ” vor fi inscrisi la tragerea la sorti, clientii Raiffeisen Leasing IFN SA care indeplinesc cumulativ conditiile prevazute la sectiunea 4 din regulament, astfel: titularul de contract(e) de leasing incheiat(e) in perioada Campaniei va fi inscris o singura data la tragerea la sorti, chiar daca a incheiat cu Raiffeisen Leasing IFN SA mai multe contracte de leasing financiar.

Tragerea la sorti a castigatorilor concursului “Castiga un MINI premiu cu Raiffeisen Leasing! ” se va efectua in sistem electronic si va avea loc in data de 19.02.2019, dintre inregistrarile validate conform prevederilor prezentului Regulament.

Regulamentul concursului Castiga un MINI premiu cu Raiffeisen Leasing

Tragerea la sorti va avea loc in prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai companiilor implicate in organizarea Campaniei promotionale in prezenta unui notar public care va valida operatiunea, prin incheierea unui proces verbal sau prin emiterea unei incheieri de certificare in acest sens.

Castigatorul Campaniei promotionale va fi contactat prin email de Raiffeisen Leasing IFN SA si va fi publicat pe site-ul www.raiffeisen-leasing.ro in termen de 15 zile lucratoare de la data extragerii.

Valoarea premiului concursului  “Castiga un MINI premiu cu Raiffeisen Leasing!  este de 15.811,65 Euro, fara TVA.

Castigatorul va fi anuntat prin email, cu privire la ziua si locatia pentru primirea premiului. 

In situatia in care castigatorul promtiei  “Castiga un MINI premiu cu Raiffeisen Leasing!  nu se va prezenta la locatia comunicata de reprezentantii Raiffeisen Leasing IFN SA pentru a primi premiul, in termen de 15 zile lucratoare de la data informarii de catre Organizator cu privire la desemnarea sa ca si castigator, acesta va pierde dreptul de a solicita premiul.
MAI POTI CITI