Pareri meniu KOKETARIE Bistro Urban Bucuresti cu retete cu o nota aparte de originalitate. Preturi rezonabile.

Sa ne facem o parere despre Koketerie care este un bistrou urban, adica au un meniu scurt, cu retete specifice bucatariei urbana: cateva supe, salate, paste, sandviciuri, lucruri din acestea mai moderne, tineresti, mai ales ca au foarte multi corporatisti grabiti in zona.

Mancarea este chiar buna la Koketerie, ceva mai buna decat ne asteptam, se pare ca iau foarte in serios rolul de bistrou adevarat, nu doar ca da bine sa te chemi astfel, cum am vazut la multi altii.

Situat pe Calea Victoriei, una dintre cele mai vechi si mai importante strazi din Bucuresti, bistroul KOKETARIE aminteste de vremurile in care micile pravalii si stilul de viata lent erau des intalnite in aceasta zona.
pareri meniu koketarie bistro urban bucuresti

Care este parerea clientilor despre Koketarie Bistro Urban (media review-urilor de pe principalele site-uri de profil):
  • Servicii - 8.5 
  • Locatie - 8,1
  • Curatenie - 8,6
  • Raport calitate / pret - 8,4
  • Personal - 8,6

Gandit ca un spațiu intim, unde experiența mancarii bune, a cafelei de specialitate și a băuturilor artizanale se împletesc cu un sentiment familial, micul bistro face apel la materiale simple, pentru a crea o atmosferă relaxata și confortabilă.

Preturile sunt ceva mai mari la Koketerie decat te-ai astepta de l un bistrou urban, insa si portiile sunt consistente, sunt rapizi, serviciile sunt bune, asa ca se justifica preturi un pic mai mari, dar per ansamblu rezonabile.
impresii mendiu koketarie bistro bucuresti

Koketerie este un restaurant localizat la adresa Calea Victoriei numărul 214.

Deschis de Joi până Vineri între orele 10:00 - 21:00, cu excepția zilelor de Marți și Miercuri când te esti asteptat între orele 10:00 - 20:00, zilei de Sâmbătă când este deschis între orele 10:00 - 22:00 si zilei de Duminică când programul este între orele 10:00 - 20:00 și a zilei de Luni când esti asteptat între orele 12:30 - 20:00.
MAI POTI CITI