REGULAMENT TOMBOLA CARD CONNECT DE LOIALITATE Mega Image. Castiga iPhone XS.

Conform regulamentului, tombola cu premii Mega Image CARD CONNECT este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in reteaua de magazine Mega Image si Shop&Go, inclusiv online, pe mega-image.ro, pana in data de 31 ianuarie 2019.

Participantii la concursul Mega Image pot castiga unul din cele 11 telefoane iPhone XS si la final marele premiu constand intr-o masina Volvo XC40.

Pentru a se inscrie la tombola Mega Image Card de loialitate Connect un participant trebuie sa parcurga urmatorii pasi confor informatiilor din Regulament:

a) Sa achizitioneze, in  perioada concursului, mai precis in oricare zi din perioada 26.11.2018  – 31.01.2019 produse din reteaua de magazine Mega Image si Shop&Go sau online, de pe mega-image.ro, folosind cardul de loialitate Connect, inregistrat anterior emiterii bonului fiscal;
pareri regulament tombola mega image card de loialitate connect

b) Sa se inscrie in Campania Magea Image prin SMS. Inscriere prin SMS, in conditiile prezentului Regulament, la numarul 3731 (numar valabil in retelele Vodafone, Telekom Mobile, Orange si Digi cu tarif normal), cu textul ce contine numarul cardului de loialitate Connect, format din 13 caractere. 

Un participant unic definit de acelasi numar de telefon, precum si de numarul cardului de loialitate Connect poate fi inscris in tombola Maga Image cu toate bonurile de cumparaturi efectuate in perioada prezentei Campanii, indiferent de numarul lor.

Un Participant are posibilitatea de a castiga un singur premiu saptamanal (un iPhone XS) si/sau premiul cel mare (un autoturism marca Volvo XC40 Momentum), oferite prin tragere la sorti in cadrul concursului Card Connect, chiar daca este extras de mai multe ori in baza inscrierilor sale succesive, inclusiv in ipoteza in care a folosit numere de telefon diferite pentru inscrierea in Tombola.

Tragerea la sorti finala a Tomobolei Card de loialitate Connect Mega Image se va face pe baza inscrierilor in concurs realizate in perioada 26 noiembrie 2018 – 31 ianuarie 2019.

In aceasta tragere la sorti se va acorda marele premiu constand intr-un autoturism marca Volvo. Tragerea la sorti va avea loc in termen de 10 zile lucratoare de la finalizarea Tombolei.

In cazul premiilor mici constant in telefon iPhone XS, castigatorii vor intra in posesia premiilor in maxim 30 de zile de la finalizarea procesului de validare a acestora.

In cazul premiului cel mare, constand intr-un autoturism Volvo XC40, castigatorul va fi informat de catre Organizator cu privire la termenul in care acesta va intra in posesia acestuia, ulterior procesului de validare.

Lista tuturor castigatorilor si a premiilor castigate de acestia va fi afisata pe site-ul Campaniei www.mega-image.ro/tombola-loyalty, in termen de maxim 30 de zile de la data validarii tuturor castigatorilor.