Pareri bune Hotel IBIS Politehnica Bucuresti. Deschidere planificata pentru anul 2020.

Hotel IBIS Politehnica din Bucuresti, parerea recenziilor si review-urilor de pe grupurile si forumurile monitorizate si analizate:

1. Pareri Pozitive - 2,70
2. Pareri Negative- 0,70
3. Sentiment neutru - 1,60

Emoţia parerilor referitoare la Hotel IBIS Politehnica din Bucuresti (Robert Plutchik)
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,60
Incredere - 0,58
pareri cazare hotel ibis bucharest politehnica

Deschiderea Hotelului IBIS Bucharest Politehnica este planificată pentru trimestrul trei (T3) din anul 2020.

Hotelul  IBIS Bucharest Politehnica va oferi urmatoarele dotari si facilitati de cazare: 160 de camere, facilități de conferințe, restaurant, bar, precum și parcare proprie.

Hotelul IBIS Politehnica din Bucuresti nou construit va fi situat în partea central-vestică a capitalei, identificându-se cu zona Orhideea, pasajul Basarab și proximitatea stațiilor de metrou Grozăvești, Petrache Poenaru și Politehnica, care formează viitorul nucleu de birouri al Bucureștiului.

Hotelul IBIS Politehnica din Bucuresti  va fi situat lângă cea mai mare Universitate Politehnică din România (UPB), ale cărei cursuri sunt urmate de studenți din întreaga țară și din lume de peste 200 de ani, și care găzduiește numeroase evenimente internaționale din domeniul academic. 

Hotelul Ibis Bucharest Politehnica va fi poziționat chiar pe partea dreaptă față de intrarea principală în Campus, din Splaiul Independenței.

Odată cu deschiderea hotelului Ibis Bucharest Politehnica, se dezvoltă în continuare portofoliul AccorHotels existent, alcătuit în prezent din 11 proprietăți în România, si se consolideaza planul de dezvoltare pentru anii ce vor urma, atat în Bucuresti, cat și în principalele orașe regionale din țară.