REGULAMENT Sissi te trimite la Nisa. Castiga o Vacanta la Nisa cu CAROLEI in 2019.

Conform regulamentului. concursul SISSI te trimite la Nisa cu Carolei si Mirela Retegan se va desfasura pana cel mai tarziu in data de 31.01.2019.

Potrivit informatiilor din regulament, mecanismul concursului Sissi te trimite la Nisa  poate fi sumarizat in 4 pasi simpli:

1) Achizitionarea produselor Sissi participante in Campania “Sissi te trimite la Nisa”

2) Inscrierea codului unic razuibil de pe eticheta verso a produsului si numarul bonului fiscal de achizitie pe site-ul www.casacarolistilor.ro/campanii/sissi/vacanta-la-nisa sau prin SMS la 1736, cost per SMS 0.05 euro + TVA (numar valabil in retelele Vodafone, Telekom, Orange, Digi).

pareri regulament concurs sissi te trimite in vacanta la nisa

Atat persoanele care trimit codul unic si numarul bonului fiscal prin SMS cat si cei care inscriu codul unic si numarul bonului fiscal pe online pe site-ul www.casacarolistilor.ro vor fi primi automat Carolei (15 Carolei pentru produsele Sissi cu gramajul de 650g si 10 Carolei pentru produsele Sissi feliate, cu gramajul de 170g)

3) Acumularea de Carolei (fie prin inscrierea codurilor unice razuibile de pe eticheta produselor participante in campanie si numarului bonului fiscal de achizitie, cat si alte actiuni desfasurate pe www.casacarolistilor.ro detaliate mai jos

4) Extragerea castigatorilor concursului Sissi te trimite la Nisa

Toti participanatii la concursul Sissi te trimite la Nisa care decid sa participe utilizand site-ul www.casacarolistilor.ro/campanii/sissi/vacanta-la-nisa trebui sa detina un cont activ de utilizator creat pe platforma www.casacarolistilor.ro si/sau www.sissiromania.ro in conformitate cu regulamentul oficial.

Activitati pe www.casacarolistilor prin care pot fi fi obtinuti Carolei:

a) 10 Carolei pentru codurile de pe etichetele verso ale produselor Sissi feliate de 170g:
  • Sissi Sunca din pulpa de porc 170g
  • Sissi Sunca din piept de pui 170g
  • Sissi Sunca din piept de curcan 170g
  • Sissi Jambon din pulpa de porc 170g
  • Sissi Jambon din piept de curcan 170g

b) 15 Carolei pentru codurile de pe etichetele verso ale produselor Sissi de 650g:
  • Sissi Sunca din pulpa de porc 650g
  • Sissi Sunca din piept de pui 650g

1) In fiecare saptamana, se vor acorda urmatoarele premii:

5 x Kit-uri de Apreciere. Un Kit de Apreciere contine: gentuta termo cu produse Sissi si accesorii de par Sissi (2 agrafe si o bentita placate cu argint).

2) In fiecare luna de campanie (octombrie, noiembrie, decembrie 2018, ianuarie 2019), se va acorda cate un premiu constand in:

1 voucher la ORHIDEEA SPA din Bucuresti

Primul premiu mare al campaniei „SISSI TE TRIMITE LA NISA” constand, intr-un voucher de 1,500 euro pentru o calatorie la Nisa de doua persoane, se va acorda la finalul campaniei persoanei care va fi acumulat in contul sau cei mai multi Carolei pe perioada intregii campanie

Cel de-al doilea premiu mare al campaniei „SISSI TE TRIMITE LA NISA” constand, intr-un voucher de 1,500 euro pentru o calatorie la Nisa alaturi de Mirela Retegan, se va acorda persoanei care va fi acumulat in contul sau cei mai multi Carolei pe perioada intregii campanii, a inscris si Codul special furnizat de catre Mirela Retegan pe grupul Facebook.
MAI POTI CITI