Pareri PostCollect Retur 30 returneaza produsele eMag şi FashionDays rapid si ieftin.

PostCollect Retur 30 Posta Romana, parerea recenziilor si review-urilor, de pe grupurile si forumurile monitorizate si analizate:

1. Pareri Pozitive - 2,60
2. Pareri Negative- 0,90
3. Sentiment neutru - 1,50

Emoţia parerilor referitoare la PostCollect Retur 30(Ekman)
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,59
Surpriza - 0,55
PostCollect RETUR 30 pareri forumuri returnare produse eMAG si FashionDays

Poşta Română lansează, de luni 12 noiembrie 2018, PostCollect Retur 30, un serviciu prin care clienţii pot returna produsele comandate de pe site-urile eMag şi FashionDays, în termen de 30 de zile de la achiziţie, în peste 500 de oficii PostCollect din toată ţara.

Lucru apreciat de potentialii clienti, mai ai ales ca pe 16 noiembrie incepe Black Friday 2018 la eMAG si Fashion Days.

Prin serviciul PostCollect Retur 30 Poşta Română preia mărfurile pe care clienţii doresc să le returneze în termen de 30 de zile de la achiziţie, le transportă şi le livrează la adresele indicate de către beneficiar.

Clientii se vor prezenta într-unul din cele peste 500 de oficii poştale PostCollect, cu produsul achizitionat de la eMAG sau FashionDays ambalat în condiţii aferente coletelor poştale. 

Vor înmâna oficiantului numărul AWB generat de site-ul retailerului după aprobarea cererii de retur. 

Timpul de livrare pentru o astfel de trimitere este Z + 3 zile lucrătoare, de la data prezentării trimiterii în subunitatea poştală.

Trimiterile PostCollect „Retur 30” se pot monitoriza prin aplicatia Track&Trace, online pe site-ul Poştei Române, de la prezentare, până la livrarea către beneficiar.

Returul produselor eMAG si FashionDays prin intermediul Poştei Române vine ca o continuare firească a serviciului PostCollect, care s-a dovedit un serviciu de succes, si o gura de aer pentru mult incercata Posta Romana.
MAI POTI CITI