REGULAMENT Concurs Peroni Nastro Azzurro decembrie 2018. Lista centre premiere.

Conform regulamentului, concursul 2018 Peroni “Andiamo tutti a Roma!" se va desfasura pana in data de 31 decembrie 2018.

In urma achizitie unui produs Peroni Nastro Azzurro, consumatorul va primi in functie de locatia din care a achizitionat un produs participant (locatii tip Horeca sau magazine) un card magnetic de colectie, inscriptionat cu un cod alfanumeric sau un scratchcard inscriptionat cu un cod alfanumeric.

Aceste carduri Peroni Nastro Azzuro cu coduri se vor acorda in limita stocului disponibil.

Consumatorul trebuie sa identifice codul alfanumeric de 6 caractere de pe scratchcard si sa-l inscrie, in perioada campaniei, pe site-ul campaniei conform prevederilor Regulamentului Oficial al concursului Peroni “Andiamo tutti a Roma!".

regulament castigatori concurs Peroni Andiamo tutti a Roma 2018

Lista cu centrele de premiere Peroni Nastro Azzurro o gasiti aici.

Un participant poate castiga in cadrul Promotiei Peroni “Andiamo tutti a Roma!" un numar nelimitat de premii constand in doze de bere, insa poate castiga un singur premiu constand intr-un aparat foto si un singur premiu constand intrun city break la Roma.

Premiul constand intr-un city break la Roma este pentru doua persoane si contine cazare 2 nopti cu mic dejun inclus si transport cu avionul.

Perioada in care castigatorii Peroni Nastro Azzurro isi pot alege city break in Roma este februarie – martie 2019.

Procedura de acordare a premiilor Peroni Nastro Azzurro decembrie 2018

a) Doza bere Peroni Nastro Azzurro 500 ml. Pentru a putea beneficia de un premiu constand intr-o doza de bere, participantii trebuie sa achizitioneze produse participante din magazinele mentionate in
regulament.

2) Aparate foto. Premiile constand in aparatele foto se vor acorda prin tragere la sorti, 

3) City break la Roma. Premiile constand in City Break se vor acorda prin tragere la sorti, din toate codurile alfanumeri inscrise indiferent de locatia din care apartin HoReCa / magazin.

Numele castigatorilor premiilor acordate prin tragere la sorti la concursul Peroni Nastro Azzurro 2018, vor fi publicate online pe WEBSITE-ul promotiei in termen de 30 de zile de la data validarii lor, potrivit prevederilor legii.
MAI POTI CITI